Yıllardır tek kale maç yaptılar!

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, yıllardır tek kale siyaset maçı yapanlar karşısında artık Yeniden Refah Partisi var dedi.

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, yıllardır tek kale siyaset maçı yapanlar karşısında artık Yeniden Refah Partisi var dedi.

 

“Yıllardır alternatifsiz olarak tek kale siyaset maçı yapanlar karşılarında Yeniden Refah Partisini ve bilinçli gençleri görünce, geçmişte karşılarından olanlarla kol kola girmeye başladılar. Battalgazi de gençler kararlı. Biz bunların karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız, kazanacağız” dedi.
 

 

Ayetullah Geçen, “6 Şubat depremlerinden beri Malatya’da ve bölgede halkımızın yanındayız. Devletin imkânlarını kullanmadan, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeden siyaset yapıyoruz. Depremin en ağır yıkımını yaşayan Malatyalılara verdikleri sözü yerine getiremeyenlerin, verdikleri sözü tutamayanların değil 5 yıl için,  5 gün için bile verecekleri hiçbir sözün kıymeti olamaz, değeri yoktur. Malatya’ya sahip çıkamadılar, Malatyalılar sokakta kaldı, binlerce esnafa konteyner verilmeyerek sokakta bırakıldı. En sıkıntılı dönemde yaraya merhem olamayanların,  aslında sorunun asıl sebebi olanların Malatyalılara bu saatten sonra faydası olamaz” diye konuştu.
 

 

Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, “Önceliğimiz;  Malatya’nın ve Battalgazi’nin yaralarını sarmaktır.  Halkımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Durmadan, yorulmadan çalışıyoruz.  Halkımızı da bunu gördü ve bizlere destek olmaya karar verdi. Bundan rahatsızlık duyanlar var. Yıllardır alternatifsiz olarak tek kale siyaset maçı yapanlar karşılarında Yeniden Refah Partisini ve bilinçli gençleri görünce, geçmişte karşılarından olanlarla kol kola girmeye başladılar. Battalgazi de gençler kararlı. Biz bunların karşısında yılmayacağız, yıkılmayacağız, kazanacağız. Yeniden Refah Partisi’nin yükselişini kimse engelleyemeyecektir” dedi.

Bakmadan Geçme