Yeşilyurt Belediyespor kararını verdi

Bölgesel Amatör Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor'da kulüp tesislerinde bir toplantı yapan Dursun Sucu başkanlığındaki yönetim, mevcut teknik heyetle yola devam kararı aldı.

Bölgesel Amatör Lig takımı Yeşilyurt Belediyespor’da kulüp tesislerinde bir toplantı yapan Dursun Sucu başkanlığındaki yönetim, mevcut teknik heyetle yola devam kararı aldı.

Gelecek sezon da Malatya’yı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan mavi beyazlı ekibin Dursun Cumali Sucu başkanlığında, İsmail Tekin teknik direktörlüğünde yoluna devam edeceği ifade edildi. Dün Yeşilyurtspor Tesislerinde bir araya gelen mavi beyazlı yönetim, kulübün geleceğiyle ilgili önemli kararlar aldı. İlk olarak teknik heyet konusunu netleştiren Dursun Sucu başkanlığındaki yönetimin, sözleşmesi sona eren tecrübeli hocayla yeni sözleşme yapma kararı aldığı belirtildi. Yeni sezon yapılanması ve kadro oluşumu konularını da masaya yatıran Yeşilyurt Belediyespor yönetim kurulu, geçen sezon ki kadrosunu önemli ölçüde muhafaza edip, mütevazı bir bütçeyle 5 ya da 6 takviye daha yaparak sezona girilmesi kararını aldığı da ifade ediliyor.

Yeşilyurt Belediyespor Kulübü’nün alınan kararları yazılı bir açıklamayla basınla paylaşacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme