Vali Yazıcı'dan 2 talep

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda 2023 YKS Sınavında Dereceye Giren Öğrencilerle Buluşma Programı düzenlendi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda 2023 YKS Sınavında Dereceye Giren Öğrencilerle Buluşma Programı düzenlendi. 

Programa, Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, dereceye giren öğrenciler, veliler ve öğretmenler katıldı. 

Sınavda başarı gösteren öğrencileri tebrik eden Vali Yazıcı;

‘’Sizlerle birlikte olmak, bu onuru birlikte yaşamak, bizler için büyük gurur kaynağıdır. Sizlerle iftihar etmeye, sizlerle gururlanmaya ve sizi her yerde anlatmaya devam edeceğiz. Allah sayınızı artırsın. Bundan sonra büyük bir yolculuğa çıkıyorsunuz. 

Siz kazandığınız bu başarıyla saygıyı hak ediyorsunuz ve lütfen bunu iyi bir insan profiliyle de taçlandırın. Sizleri hem iyi bir insan hem de hekim, mühendis, avukat olarak çevrenizde herkes takdir etsin.

Sizden iki talebim olacak. Mutlaka düzenli olarak kitap okumaya devam edin ve profesyonel olmasa da bir spor dalıyla ilgilenin. Çok ders çalışıyorum ve vakit ayıramıyorum diye mazeretler istemiyorum. Her daim yaşantınız başarılarla dolu olsun’’ diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise YKS’de dereceye giren öğrencilerin her zaman yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini belirtti. 

Düzenlenen program sonrası, dereceye giren öğrenciler ve velileriyle fotoğraf çekilerek program sonlandı.

Bakmadan Geçme