Üç ayrı kazada 8 kişi yaralandı

Darende, Akçadağ ve Battalgazi ilçelerinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında yaralanan 8 kişi, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Darende, Akçadağ ve Battalgazi ilçelerinde meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında yaralanan 8 kişi, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya-Kayseri Karayolu Darende İlçesi Yukarıulupınar Mahallesinde, sabah saatlerinde, Kayseri istikametinden Malatya istikametine seyir halinde olan Y.E. (19) idaresindeki 34 NH 9016 plakalı otomobil, sürüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yol kenarındaki su kanalına düşmesi sonucu takla attı. Kazada, sürücü ile birlikte otomobilde bulunan İ.A. (19) ve V.E. (22) adlı şahıslar yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılardan V.E. ile Y.E. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine, İ.A. adlı şahıs ise Darende Hulusi Efendi Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Akçadağ ilçesi Darıca Mahallesinde meydana gelen kazada ise 46 VK 212 plakalı Elbistan-Malatya Havaalanı servisini yapan araç, kaza yaptı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Merkez Battalgazi (EskiMalatya) ilçesi Alacakapı mahallesinde 06 Y 9528 plakalı aracın kaza yapması sonucu bir kişi yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerlerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, kentteki hastanelere kaldırılırken, kazalarla ilgili inceleme başlatıldı.

Bakmadan Geçme