Şehirdeki bir avuç grubun mutluluğu

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, ahlak yoksa yerle bir olmuş şehirlerin olduğunu, yüzbinlerce Malatyalının şehirdeki bir avuç grubun mutluluğu için perişan edilemeyeceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, ahlak yoksa yerle bir olmuş şehirlerin olduğunu, yüzbinlerce Malatyalının şehirdeki bir avuç grubun mutluluğu için perişan edilemeyeceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Ahlak yoksa yerle bir olan şehirler vardır. Malatya’da son 20 yılda binaların denetimi ve imar planları rant odaklı yapılmıştır. Yapı denetimi ve imar çalışmaları vebal bilinciyle tekniğine uygun gerçekleştirilseydi bu şehir bu kadar yıkım görmez, yüzbinlerce Malatyalı şehirdeki bir avuç grubun mutluluğu için perişan edilmezdi.” dedi.
 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım ve beraberindeki partililer Yeşilyurt ilçesinin Kadiruşağı köyünü ziyaret etti. 
 
 

-“Malatya’da durum bu kadar vahim halde”
 Bilal Yıldırım, “Kadiruşağı’nda neredeyse bir tane sağlam yapı yoktur. Buradaki vatandaşlarımıza bırakın 1 yıl sonra ev yapılmasını, daha ev yapılması için yer tespiti yapılmamış. Malatya’da durum bu kadar vahim halde. Yeniden Refah Partisi olarak seçimleri kazanmamız halinde, vatandaşımızın mağdur olmaması için elimizden gelen gayret ve çalışmayı yapacağız. Önümüzdeki kış hiçbir vatandaşımızın konteynerde kalmaması gerekiyor. Biz hizmet ederek vatandaşımızın yanına geleceğiz.” dedi.
 
 

-“Yüzbinlerce Malatyalı şehirdeki bir avuç grubun mutluluğu için perişan edildi”
 
Bilal yıldırım ve Yeniden Refah Partisi ekibi, Konak Mahallesini de ziyaret ederek, buradaki vatandaşlarla bir araya geldiler.
 

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Deprem doğal bir olaydır, ancak yıkımlar yönetimin ahlakını yansıtır. Çünkü ahlak yoksa yerle bir olan şehirler vardır. Malatya’da son 20 yılda binaların denetimi ve imar planları rant odaklı yapılmıştır. Yapı denetimi ve imar çalışmaları vebal bilinciyle tekniğine uygun gerçekleştirilseydi bu şehir bu kadar yıkım görmez, yüzbinlerce Malatyalı şehirdeki bir avuç grubun mutluluğu için perişan edilmezdi. Ahlaklı belediyecilikte şehrin imarı deprem dirençli olarak yapılır. Biz ahlaklı belediyeciliği hatırlattıkça Malatya’da birileri çok rahatsız oluyorlar.  Çünkü şehrin üzerinden sağladıkları rant saltanatları bitiyor. Yaklaşık 120 bin Malatyalının konteynerde yaşaması onları ilgilendirmiyor. Malatyalıların 1 yıl sonra nerede kalacakları da onların umurunda değil.” ifadelerini kaydetti. 

Bakmadan Geçme