Özalper İlkokulu öğrencilerinden muhteşem gösteri

Malatya Özalper İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri yılsonu etkinliği adı altında büyükleri aratmayacak bir gösteri yaptı. Özalper İlkokulu 2-C sınıf öğretmeni Ülkü Soygaz, Anneler Günü ve sene sonu etkinliğimizde annelerimize küçük de olsa bir anı yaşatmak istedik. Çocuklarımıza sorumluluk verildiği zaman inanın neler yapabileceklerini sizler bugün gördünüz. En büyük emeği tabii ki çocuklarımız verdi, dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özalper İlkokulu öğrencilerinden muhteşem gösteri

Malatya Özalper İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri yılsonu etkinliği adı altında büyükleri aratmayacak bir gösteri yaptı. Özalper İlkokulu 2-C sınıf öğretmeni Ülkü Soygaz, Anneler Günü ve sene sonu etkinliğimizde annelerimize küçük de olsa bir anı yaşatmak istedik. Çocuklarımıza sorumluluk verildiği zaman inanın neler yapabileceklerini sizler bugün gördünüz. En büyük emeği tabii ki çocuklarımız verdi, dedi.

Gösteriyi hazırlayan Özalper İlkokulu 2-C sınıf öğretmeni Ülkü Soygaz’ın gösteri sonunda duygulanıp gözyaşlarına hakim olamaması öğretmenlik gibi kutsal bir mesleğin anlamını bir kez daha gösterdi.

2-C sınıfının tüm öğrencilerinin katılım sağladığı etkinlikte birçok gösteri sergilendi. Belki de insanlık tarihinin başlangıcından süregelen kaynana-gelin atışmasını sahneye koyan 8 yaşındaki öğrencilerin performansı çok alkış aldı.

Bir köy kahvesinde oturan köylü erkekleri canlandıran çocukların, eşlerinden korkmadığını anlatan ve sonunda eşlerinden nasıl korktuklarını sergileyen performansları ise izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Abilerini ve ablalarını aratmayacak düzeyde bir gösteri sergileyen Özalper İlkokulu 2-C sınıfı öğrencileri sadece öğretmenini değil salondaki çoğu aileyi duygulandırdı.

Gösteride öğrencilerin İstiklal Marşını okuyarak sergiledikleri gösteri ise dakikalarca ayakta alkışlandı.

Gösteri sonunda konuşan 2-C sınıfı öğretmeni Ülkü Soygaz, bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm ailelerimize teşekkür ederiz, dedi.

Ramazan ayı dolayısıyla etkinliği bir hafta öne çektik diyen Ülkü Soygaz, “Anneler Günü ve sene sonu etkinliğimizde annelerimize küçük de olsa bir anı yaşatmak istedik. Çocuklarımıza sorumluluk verildiği zaman inanın neler yapabileceklerini sizler bugün gördünüz. En büyük emeği tabii ki çocuklarımız verdi” dedi.

Çok memnun olduğunu dile getiren Ülkü Öğretmen sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Böyle etkinliklerin olması her öğretmen ve her öğrenci için gerekli diye düşünüyorum. Çocuklarımıza güvenmek lazım. Onların yeteneklerinin önünü açmak gerekiyor. Yaklaşık bir ayda haftada iki saat hazırlandık. Ama haftada iki saat hazırlanma ile muhteşem bir gösteri sergilediler. Emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ediyorum.”

Özalper İlkokulu 2-C sınıfının gösterisi, üzerinde öğrencilerin resmi olduğu pasta kesimi ile sona erdi.

Kayısı Haber
 

Yorumlar 4
mehmet 04 Mayıs 2019 18:55

süper

Mahir 04 Mayıs 2019 16:59

Süper bir gün oldu çocuklar için... Teşekkürler emeği geçen herkese

Mehtap 04 Mayıs 2019 16:58

ÜLKÜ Hocamız ve emeği geçen herkese teşekkür ederim güzel bir gün oldu

Ali 04 Mayıs 2019 16:56

Çok güzel olmuş herkesin emeğine sağlık

Bakmadan Geçme