Medikal sektörü, FÜDER iftarında buluştu

Kısa adı FÜDER olan Fıra Havzası Tıbbi Cihaz Üreticileri ve Tedarikçileri Derneği, hafta sonu iftarda üyeleriyle bir araya geldi.

İnönü Üniversitesi Kale Göl Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine FÜDER'in Malatya ve Elazığ'daki yönetici ve üyeleri ile aileler katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan FÜDER Başkanı Hakan Er, mesleki sivil toplum kuruluşlarının kamuoyundaki önemine dikkat çekerek "Fırat Havzası Tıbbi Cihaz Üreticileri be Tedarikçileri Derneği, çok kısa sürede Malatya ve Elazığ'da meslektaşlarımızın da teveccühü ile yapılanmasını tamamladı. Derneğimiz ve bağlı olduğumuz federasyonumuz, sektörümüzün sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için var gücüyle çalışmaktadır. Mesleki sivil toplum birliktelikleri, sorunlarımızın çözümünde bizlere önemli mesafe kat ettirecektir. Bu birlik ve beraberlik ruhu ile hareket edip, sektörümüzün imajını çok daha yukarılara taşıyacağız. FÜDER, bugün bu birlikteliği Malatya ve Elazığ illerimizde sağlayarak güzel bir gönül köprüsü kurulmasına vesile olmuştur. Bu iftar, birlikteliğimizin, bir, beraber ve diri olduğumuzun en güzel göstergesidir" diyerek, iftar davetlerine katılan tüm üyelere ayrı ayrı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme