Malatya 5'ten büyüktür

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, İhsan Akın'ın Yeniden Refah Partisi'ne katılarak Yazıhan Belediye Başkan Adayı olması töreninde...

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, İhsan Akın’ın Yeniden Refah Partisi’ne katılarak Yazıhan Belediye Başkan Adayı olması töreninde, “Malatya’mızın bütün ilçelerinde ve büyük şehirde belediye seçimlerini kazanacağız ve nasıl hizmet edildiğini burada tüm dünyaya göstereceğiz.” dedi.

“Malatya beşten büyüktür” açıklamasını yaparak AK Parti Yazıhan Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını geri çekerek partiden istifa eden Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın, beraberindeki kalabalık bir toplulukla Yeniden Refah Partisi’ne katıldı.

Yaklaşık 500 kişilik bir grup ile birlikte Yeniden Refah Partisi’ne katılım sağlayan İhsan Akın, burada yaptığı konuşmada, “Gönül dostlarımız bizlere emek verenler, yola çıktığımız arkadaşlarımız bugün bizleri yalnız bırakmadığınız için Gönülden hepinize teşekkür ediyorum. Ve hepinizi alkışlıyorum. Tabii bizler bildiğiniz gibi yıllardır Malatya'da çalışan, emek veren, bir yola çıktık. Zaman iki buçuk ay boyunca büyük bir teveccühle, Yazıhan ilçemizde çalıştık. Ama bazı nedenlerden dolayı lüzum görmemizden dolayı dosyamızı geri çektik. Bugün de Yeniden Refah Partisi'nde inşallah kaldığımız yoldan büyük bir teveccühle yolumuza devam ediyoruz. Ve Allah'ın izniyle ben bakıyorum ki bugünlerde bu son iki üç gündür müthiş derecede bize bir destek var. Bize destek olan, bizim yanımızda olan, bizimle birlikte yol yürüyenlerden Allah razı olsun diyorum, var olun. Bilal Başkanımızı yıllardır tanırız. Çalışkan bir insan, genç, dinamik ve Malatya'ya gerçekten renk katan bir başkanımız. Bundan sonra da inşallah Bilal Başkanımızla Yeniden Refah Partisi'nde yolumuza durmadan, usanmadan, en hızlı şekilde devam edeceğiz. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım,

“Yazıhan Belediye Başkan Adayımız İhsan Akın kardeşim, yuvanıza, yuvanıza hoşgeldiniz diyorum. Bugün burada da görüldüğü gibi Yeniden Refah Partimiz bundan 4-5 yıl önce ilk kurulduğu zaman bir kartopu gibiydi ama şimdi kocaman bir kartopu oldu. Büyüyerek geliyor inşallah. Sizin de katılımlarınızla bizlere güç kuvvet geliyor. Ve ben inanıyorum Malatya’mızın bütün ilçelerinde ve büyük şehirde belediye seçimlerini kazanacağız ve nasıl hizmet edildiğini burada tüm dünyaya göstereceğiz inşallah.  Bugün de kendisini yakinen takip ettiğim yıllardır tanıdığım, yaptığı her işte başarılı sonuçlar elde eden Malatya'da sürekli kendinden bahsettiren İhsan Akın kardeşimiz, arkadaşlarıyla beraber Yeniden Refah Partisi’ne katılıyorlar. Ve inşallah onların katılımıyla biz daha da güçleneceğiz. Ve belediye seçimlerinde daha iddialı olacağız inşallah. Yeniden Refah Partisi'nin üye sayısı 400 bini geçti. 500 bine iki ay içerisinde hedefimiz var. 500 bine ulaşıp Türkiye'nin en büyük üçüncü partisi yapacağız. İnşallah bunun için hiç durmayacağız. İhsan Akın, Yazıhan'ın bütün köylerini, evlerini karış karış geziyordu. Aynı performansın daha fazlasını Yeniden Refah Partisinde göstereceğine de canı gönülden inanıyorum inşallah. Zafer yakındır. Zafer inananlarındır. Ve adil bir belediyeciliğin refahlı bir belediyeciliğin nasıl olduğunu, biz Malatya'da tüm dünyaya göstereceğiz inşallah. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kaydetti.

Yorumlar 1
Kısaparmak 01 Şubat 2024 19:18

La az omurgalı olun. İnsan bu kadar dönüş yapar mı. Aday olmayaydın akpartiden. Direk yeniden refahtan aday olaydın. Olmayınca yok şöyleydide yok böyleydide. Bir sözde yeniden refaha. Tabanınızda adam yok. Ak Parti'ye aday adayı olmuş ama gösterilmemiş herkesi alacaksanız isminizi yeniden akparti olarak değiştirin. Alışkınsınız zaten

Bakmadan Geçme