Gökçe: Malatya'mızda da değişim başladı

20 Aralık 2020 tarihinde Genel Başkan Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi (TDP) kuruluş sürecinden sonra teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor...

Gökçe: Malatya'mızda da değişim başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

20 Aralık 2020 tarihinde Genel Başkan Mustafa Sarıgül liderliğinde kurulan Türkiye Değişim Partisi (TDP) kuruluş sürecinden sonra teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. TDP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Soner Gökçe’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda İl Başkanı Ramazan Akbudak’a Türkiye Değişim Partisi İl Başkanlığı Kuruluş Belgesi teslim edildi.

Çok kısa bir zamanda 54 ilde teşkilatlandıklarını vurgulayan Soner Gökçe, “Türkiye’nin artık değişime ihtiyacı var. Bu değişim açlığını açmış olduğumuz İktidara Hazırlık Merkezleri’nde görüyoruz. Malatya’mızda da değişim başladı. İl Başkanımız Ramazan Akbudak’a başarılar diliyorum. Artık Türkiye’nin demokratik kitle partisi var. Artık Türkiye Değişim Partisi var” dedi.

Malatya’da İl Başkanlığına atanan İş İnsanı Ramazan Akbudak tarafından oluşturulan yönetim istişare ve tanışma toplantısı gerçekleştirdi. Malatya İl Başkanlığı ile birlikte İlçe teşkilatlanma sürecini tamamlayan Türkiye Değişim Partisi, 13 ilçe başkanı ile birlikte İl Yönetiminin katıldığı toplantıda bir araya geldi. Tanışma ve istişare toplantısında partililerle bir araya gelen Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ramazan Akbudak, "Türkiye Değişim Partisi olarak, hudut ve bayrak birliği diyen herkesin başımızın üstünde yeri var. 20 yıldır mevcut hükümet yoruldu. Ayrıca 20 yıl bizler olsaydık bizde yorulurduk. Onun için Türkiye'nin değişime ihtiyaci vardır ve buda Türkiye Değişim Partisi’yle gerçekleşecektir" dedi. Malatya’da gerçekleştirilen tanışma toplantısına Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Soner Gökçe de katıldı. Partililerle bir araya gelen Gökçe, İl Başkanlığı yönetimi ile birlikte İlçe Başkanlarıyla istişarelerde bulundu. Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Soner Gökçe, iktidara yürüyüş çalışmaları kapsamında kısa süre önce Genel Başkan Mustafa Sarıgül liderliğinde partiyi kurduktan sonra İl Başkanlıkları ve İlçe Başkanlığı teşkilatlanma, iktidara hazırlık sürecini 54 ilde teşkilatlanmayı tamamladıklarını belirtti. 

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanlığına İş İnsanı Ramazan Akbudak’ın atanmasından sonra oluşturulan İl Başkanlığı yönetiminde, Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi İlçesi eski İlçe Başkanı Bahattin Öner’de yer aldı. Öte yandan Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanlığı kuruluş belgesini, Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Soner Gökçe, Malatya İl Başkanlığına atanan Ramazan Akbudak'a teslim etti.

Bakmadan Geçme