Episoft Hakkında, Episoft Özellikleri

Orijinal bir ürün olan episoft ile istenmeyen tüylerden kurtulmak ister misiniz? Serum farklı bölgelere uygulanabiliyor.

Episoft Hakkında, Episoft Özellikleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Orijinal bir ürün olan episoft ile istenmeyen tüylerden kurtulmak ister misiniz? Serum farklı bölgelere uygulanabiliyor.

Episoft Nasıl Bir Ürün?

Serum şeklinde sunulan episoft ürün, serum şeklinde sunuluyor. Bunun için üretilmiş olan ürünü hangi bölgede kullanacaksanız ona göre sipariş vermeniz isteniyor. Bakıldığında yüz ve koltuk altı için, bikini bölgesi ve bacak için farklı şekillerde paketlerin oluşturulduğunu göreceksiniz. Direkt olarak ürünü sipariş edebilir, belirtilen bu bölgelere uygulayabilirsiniz.

Doğal içerik;

Ürün doğal bir şekilde tüylerin azalmasını sağlayabilir. Bunun için düzenli kullanım şarttır. İçeriğine bakıldığında yüz bölgesi için dahi uygulanabilir olduğunu göreceksiniz. Yapmanız gereken tüylü bölgede ki tüylerin epilasyon ürünleri ile kıldan arındırılmasının ardından serumun kullanılması şeklinde olacaktır. İçerik cildinize zarar vermeyecek şeklide oluşturulduğundan herhangi bir şeklide bu serumu kullanarak tüylerin azalmasını sağlayacaksınız.

Cilde Masaj ile Uygulama;

Oluşturulan ürün sıvıdır. Serum şeklindedir. Bunun için cildin herhangi bir bölgesinde direkt olarak uygulanabilme kolaylığı sunulmuştur. Dilerseniz direkt olarak cilde yapılan uygulamada masaj da yaparak, cildin serumu emerek tüy azaltma özelliğini göstermesi beklenir. Bunun için direkt olarak masaj uygulaması ile serumun cilt üzerinde olumlu bir etki yaratmasını sağlayabilirsiniz.

Episoft Ne Kadar Zamanda Tüyleri Azaltır?

Evet, merak edilen sorular arasında kullanılan bu serumun ne kadar zaman içinde etki edeceğidir. Tüylerin azalması ne kadar zaman içinde gerçekleşecektir. Tüylerin ağda, epilatör gibi herhangi bir ürün ile alınmasından sonra, cildinizde tahriş vb. olmadığına emin olduktan sonra serumun uygulamasını yapacaksınız.

3 seans;

Genel olarak önerilen kullanım süresi, 3 seanstır. 1.seans tüylerin alınmasından sonra uygulanır. Bunu gün içinde bir kere uygulamanız yeterdir. Tüylerin yeniden çıkmasına kadar düzenli olarak serumun uygulamasının gerçekleşmesi mümkündür. Sonrasında yeniden tüylerin alınması gereken döneme gelindiğinde, uygulamanın hemen ardından yeniden seansa başlayacaksınız. 2.seans da tüylerin alınmasından sonra uygulamanın gerçekleşmesi ile olacak. Bu şekilde tamamlanan üç senasın ardından, tüylerinizde belirgin oranda azalmasının olduğunu görmeniz mümkün. Hatta 6 adet alımlarda verilen episoft beyazlatıcı krem ile kararmalara da veda edebilirsiniz.

Seans öncesinde ve sonrasında, kişinin genel durumu, tüylenme durumu için de geçerlidir. Bunları göz önünde bulundurarak alabilirsiniz.

Episfot Sipariş

Dilerseniz direkt olarak sipariş verebilirsiniz. Online sipariş, ürünün kapıya teslim edilmesi için en kolay yöntemdir. Sizin için sunulan bu yöntem, direkt olarak siparişin verilmesini sağlamanız ardından eve teslim ile ürüne kolayca erişmeniz içindir. Dilerseniz anında sipariş verebilirsiniz. Adet belirleyeceksiniz. Online verilecek olan siparişlerde direkt olarak kampanyalar da sunulur. Alacak olduğunuz ürün için oluşturulan paket, sunulan kampanya ve indirimleri göz önünde bulundurarak direkt olarak satın alabilirsiniz. Sizin için sunulan bu ürünleri satın almanız halinde, sorun yaşamadan Episoft kullanımı sağlanmış olacaktır. Serum ile dilediğiniz gibi kullanımın ardından inatçı olan, hızlıca çıkan bu tüylerden kurtulma fırsatı elde edeceksiniz.

Bakmadan Geçme