CHP'li Aday: Bisikletle Belediyeye Gidip Geleceğim

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

ERTV'nin Er Meydanı programına konuk olan Gürsoy, belediyeye bisikletle gideceğini söyledi.

Moderatörlüğünü Fatih Avcı'nın yaptığı “Er Meydanı” programına Gazeteci Burhan Karaduman ve Gazeteci Mahir Temur eşlik etti. Programda samimi cevaplar veren Gürsoy, seçilmesi durumunda gerçekleştireceği projeleri vatandaşlara aktardı.

Sosyal Konutlarla Mağduriyeti Gidermek
Özellikle Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan ve depremde ağır hasar alan ve halen borcunu ödemeye devam eden Yeşilyurt konutları mağdurları için Gürsoy, sürecin hukuki durumunu göz önünde bulundurarak, hiç kimseyi mağdur etmeden yapacakları sosyal konutlarla vatandaşların mağduriyetini gidereceklerini belirtti.

Ulaşım ve Çevre Dostu Projeler
Gürsoy'un dikkat çeken bir diğer vaadi ise makam araçlarından çok bisikletle belediyeye gidip gelme sözü oldu. Seçilmesi durumunda makam araçlarına karşı olduğunu belirten Gürsoy, gençler için bisiklet yollarının artırılacağını da vurguladı. 

Eğitim ve Sağlık Hizmetlerine Önem Verme
Gürsoy'un eğitim ve sağlık alanında yapmayı planladığı projeler de dikkat çekici. Kreşler, Halk Lokantaları, Gençlik Merkezleri, Kadın Dinlenme Merkezleri, Emekli Kıraathaneleri ve İstihdam Ofisleri açmayı taahhüt eden Gürsoy, sağlık alanında ise yeni sağlık merkezleri kuracaklarını ve psikolojik destek merkezleri ile bağımlılıkla mücadele ve rehabilitasyon merkezleri açacaklarını belirtti. Ayrıca, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile evde bakım hizmetlerinin iyileştirilmesi konusunda da çalışacaklarını aktardı.

Tarım, Kültür ve Spor Projeleri
Gürsoy'un tarım alanında çiftçilere destek sağlama ve hayvancılık ile ilgili projeleri de bulunuyor. Ayrıca, kültürel ve sportif faaliyetleri yaygınlaştırarak Malatya'nın tarihini, kültürünü ve turizm potansiyelini ön plana çıkarmayı hedeflediğini ifade etti. Yeni spor tesisleri yapacaklarını ve amatör spor kulüplerini destekleyeceklerini söyledi.

Kararlılık ve Geçmiş Deneyim
Gürsoy'un geçmişte Malatya'da yaşanan deprem sonrası verdiği hizmetler ve kararlılığı da vurgulandı. Kendisinin Malatyalı olduğunu ve şehre olan sevdasını dile getiren Gürsoy, Malatya'nın her zaman kendisine destek olduğunu ve asla terk etmeyeceğini ifade etti.

Başarılı Kampanya Yürütme Vaadi
Gürsoy, geç açıklanan adaylığının sorulması üzerine de, "çalışarak o arayı kapattığını" belirtti ve kararlılığını bir kez daha vurguladı.

Alper Gürsoy'un samimi cevapları ve vaatleriyle dolu olan Er Meydanı programı, Malatyalılar tarafından büyük ilgiyle takip edildi ve seçim kampanyasında önemli bir dönemeç olarak kaydedildi.

Bakmadan Geçme