'Adil Gevrek yalan söylüyor'

Yeni Malatyaspor'un hafta sonu yaptığı mali olağan genel kongresinde Başkan Adil Gevrek'in sarf ettiği sözler halen tartışılıyor. Fendoğlu Adil Gevrek'e ne dedi?

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Adil Gevrek yalan söylüyor'

Yeni Malatyaspor’un hafta sonu yaptığı mali olağan genel kongresinde Başkan Adil Gevrek’in sarf ettiği sözler halen tartışılıyor. Fendoğlu Adil Gevrek’e ne dedi?

Yeni Malatyaspor’un mali kongresinde, İstanbul’da AK Partili siyasetçilerin, MHP Malatya milletvekili Mehmet Fendoğlu’nun ve Malatyalı iş insanlarının katıldığı toplantı ile ilgili konuşan Başkan Gevrek’in “Para vermek isteyen iş insanlarını 2 siyasetçi engelledi” sözü üzerine Mahir Temur’a konuşan Fendoğlu, “Külliyen yalan” dedi.

Youtube kanalında o gece ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Mahir Temur, Fendoğlu’yu aradığını ve Adil Gevrek’in sarf ettiği iddialarını sorduğunu aktardı.

Fendoğlu’nun, “Adil Gevrek gündem değiştirmek için böyle konuşuyor. Malatya’ya hesap vermediğini, son 3 yılda güç zehirlenmesine kapıldığını o gün yapılan toplantıda da söyledim” dediğini aktardı Temur.

Ayrıca İstanbul’da yapılan toplantı ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Mahir Temur, İhsan Koca’nın Fendoğlu’na destek verdiğini, Öznur Çalık’ın ise Adil Gevrek’e “Şehrin güveni size kalmadı” dediğini aktardı.

Mahir Temur'un Youtube kanalında çektiği videoyu izlemek için bağlantıyı tıkla:

"ADİL GEVREK YALAN SÖYLÜYOR"

 

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme