'45 Karakterde En İyi Çevre Sloganı' yarışmasının ödülleri verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen ཀྵ Karakterde En İyi Çevre Sloganı' yarışmasının ödül töreni yapıldı. Törende, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Battalgazi Belediyesi tarafından 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen ‘45 Karakterde En İyi Çevre Sloganı’ yarışmasının ödül töreni yapıldı. Törende, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Battalgazi Belediyesi tarafından 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen ‘45 Karakterde En İyi Çevre Sloganı’ yarışmasının ödül töreni, Battalgazi Belediyesi İftar Çadırı yanında kurulan sahne alanında gerçekleştirildi. Yarışmada, ‘Ya Temiz Çevre Ya hasta Çevre’ sloganı ile TOKİ İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Berat Gülseven birinci olurken, ‘Korunan Çevre Kir Tutmaz’ sloganı ile Begüm Kartal İlkokulu Öğrencisi Irmak Boyraz ikinci ve ‘Sıradan Olma Temiz Ol’ sloganı ile Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi öğrencisi Buğra Çiftlikçi üçüncü oldu. Yarışmanın ödüllerinin verildiği törende, Berat Gülseven’e Cumhuriyet altını, Irmak Boyraz’a yarım altın ve Buğra Çiftlikçi’ye ise çeyrek altın verildi. Öğrencilerin ödüllerini, programa katılan protokol üyeleri verdi.

Ödül törenine, Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Karataş, Nevzat Aslan, Mustafa Sayın, Abdulvahap Şerefhanlı, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Serkan Hangün, TEMA Malatya İl Temsilcisi Doç. Dr. Didem Gökçe, Ziraat Mühendisi Fevzi Çiçek, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bakmadan Geçme