'Kimse sesimizi duymuyor!'

Yeşilyurt ilçesi Topraktepe mahallesi sakini Muharrem Karabulut 'Büyükşehir Belediyesi'nden Yeşilyurt Belediyesi'ne, milletvekillerimizden mahallemizin muhtarına varıncaya kadar herkese gittik ama mahallemizin içilemez raporu olan suyumuz ile ilgili bir çözüm bulamadık' dedi.

Yeşilyurt ilçesi Topraktepe mahallesi sakini Muharrem Karabulut “Büyükşehir Belediyesi’nden Yeşilyurt Belediyesi’ne, milletvekillerimizden mahallemizin muhtarına varıncaya kadar herkese gittik ama mahallemizin içilemez raporu olan suyumuz ile ilgili bir çözüm bulamadık” dedi.

Bırakın içmeyi evimize gelen suda yıkanırken dahi tedirgin oluyoruz diyen Muharrem Karabulut, “Her ay faturasını verdiğimiz içme suyumuz içilemez raporludur.” dedi.
Biz sadece içilebilir bir su istiyoruz diyen Karabulut, “Su kulesinin üstü açık, ölü kuşların olduğu su kulesindeki su evimize içmemiz için geliyor” dedi.

Normal zamanları bıraktık, seçim zamanı dahi kimse mahallemize gelmedi diyen Muharrem Karabulut, sadece Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak’ın geldiğini söyledi.

Cem Parlak’a da söyledik, biz sadece içilebilir bir su istiyoruz diyen Muharrem Karabulut, “İster Malatya’nın suyunu getirsinler ister yeni bir kuyu açsınlar isterse de mevcut suyumuzu arıtsınlar ama biz her insanın hakkı olan temiz suyu istiyoruz yöneticilerimizden” dedi.

SU İÇİLEMEZ RAPORLARI


MAHALLENİN SU KULESİ

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme