Mahir Temur

Kimi kimlerden gizliyorsunuz!

Mahir Temur

Malatya’da ne yazarsan yaz ne konuşursan konuş kimse üstüne almıyor!

Açık açık kurum ismi vererek haberler yapıyoruz veya yazılar yazıyorum.

Bazen yaptığımız habere biz dahi inanamazken habere muhatap kişilerin sıradan bir olay gibi hareket etmesi çok garip geliyor bana.

Mesela geçen hafta Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün deposunda yaklaşık 5 bin adet sentetik hapın ele geçirildiğini yazdık.

İl Müdürü Rasim Bulut’un da geçici olarak şoförlüğünü yapan şahsın tutuklandığını açık açık yazdık.

Devletimizin hassas kurumunun deposu uyuşturucuların deposu olmuş ama halen ne şehrimizin Valisi ne Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ne de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı konuşmuş!

Devletimizin hassas kurumunun il müdürünün şoförü narkotik operasyonunda tutuklanmış ama her şey normalmiş gibi açıklama yapma gereğinde bulunmayanlara sesleniyorum.

Organize Sanayi Bölgesi’nden TSO’yu koparma operasyonunda tek tek bütün detayları Malatya Valiliğinden öğrenebiliyoruz ama şehrimizin ve ülkemizin önemli kurumlarından “Aile Müdürlüğünde” uyuşturucunun ne işi var kardeşim diyen bir yetkilimiz yok mu arkadaş?

Yaptığımız haberde “kaynak aramasına” düştükten sonra sözde bulunan “kaynağa” anında soruşturma başlatan Malatya Valiliğimiz bu son “operasyon” ile ilgili bir soruşturma başlatmayacak mı?

Malatya Valisi Aydın Baruş’a sormak istiyorum.

Malatya “Aile Müdürlüğü’nde” narkotik ekipleri ne operasyonu yaptı?

5 bin adet çikolata mı ele geçirildi?

Bırakın sentetik hapı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün deposunda 5 bin adet sucuk dahi yakalansaydı yine anında açıklamalar gelirdi normal şehirlerde!

Biz dahi bu haberi yaparken şaşırırken yetkililerin “şaşırmaması” ve hemen harekete geçmemesi çok garibime gidiyor?

Neyi kimden saklıyorsunuz?

Kimi kimlerden gizliyorsunuz?

Her şey o kadar açıkken bu olay yaşanmamış gibi yapmanız bu olayın vahametini ortadan kaldırmıyor!

Bahsettiğimiz kurumun yönetilemediğini geçen yıl yazdım aslında…

Koltukları babasının çiftliği görenlerin, birilerinin referansı ile o koltuklarda “imparator” olduğunu zannedenlerin, yan gelip yatanların şehri olmuş maalesef Malatya!

Gözünün önündeki gelişmeyi dahi fark edemeyen bir il müdüründen bu şehre fayda gelmez!

Bu kadar açık yazıyorum.

https://twitter.com/mahirtemur

Yorumlar 7
Ahmet Küçükşahin 01 Ocak 2023 23:02

Maalesef Malatya'da tuz kokmuş. Halk bu kokuşmuşluğa alışmış, hiç rahatsız olmuyor. İktidar sahipleri şirin görünmek yarışına girmişler. Ama Malatyalılara müstehak!

Hasan özkan 11 Kasım 2021 00:42

“Onlar bakarlar görmezler,duyarlar işitmezler.” Emrini hatırladım.Yine de fincancıları ürkütme derim.

Bu kadar olmaz 09 Kasım 2021 13:50

Her sorunda hiçbir kurumdan Malatya halkına açıklama yapma gereği duymuyorlar artık hükümdarlık sistemi kurmuşlar hep kapalı kapılar arkasında konuşuluyor konuşan senin gibilerin de yalanlıyorlar ama insanımız duyarsız tepkisiz sinmişler yazık Malatya bunu haketmiyoruz

Abdullah 09 Kasım 2021 13:44

Mahir Bey; Şimdiki yetkililer ancak siyasetin gölgesinde kalmış makamını korumak için iktidara yalakalık yapan belediye başkanının özel kalemliğini yapan iradesini ortaya koyamayan Kişiler yapacak birşey yok. Koltuk önemli Herkes Recep Yazıcıoğlu olamaz NOKTA

Mustafa 09 Kasım 2021 13:13

Sayın Valimiz geldiğinden buyana bu şehre ne kazandırmış varmı bilen Ne proje yapmış gören varmı Yatırım izlemede yolsuzluk olduğu söylenirken Yeşilyurt’ta insan kaçakçılığı yapıldığında susan bir ilin valisi kendisine bağlı olan kurumda Emniyet uyuşturucu operasyonu yapıyor sessiz kalıyor.İlginç

mehmet 09 Kasım 2021 13:08

Öznur ablanın adamı kardeşim onu koruyan ABLAMIZDIR

Yeter bee 09 Kasım 2021 12:57

Mahir bey bu rasim bulut kimin adamı. Kim kolluyor bu müdürü. Kim kolluyorsa yeter artık ay geçmiyor ki sosyal politikalarda olay çıkmasın

Yazarın Diğer Yazıları