Mahir Temur

Bu vekillerimizi Malatya kesmiyor!

Mahir Temur

Biraz halsizim…

O yüzden çok kısa Malatya AK Parti milletvekillerine şu soruyu sormak istiyorum:

Gündeminiz ne zaman Malatya olacak?

Türkiye gündemine dalmış vekillerin CHP’ye “çakma” sırasına giren Malatya’dan seçilen AK Partili vekillerin Malatya’sız halini düşünüyorum bu halsiz halimle.

Kim kimi kandırıyor anlamadım!

CHP mi bu milleti kandırıyor, vekiller mi?

Kim iktidar kim muhalefet anlayamıyorum!

Bilmiyorum!

Yerim soğuk olduğu için çok kısa sormak istiyorum:

CHP’li belediyeleri bu kadar kafaya takan vekiller ne zaman Malatya’daki belediyeleri kafaya takacak?

Bence önümüzdeki seçim ülke gündeminde CHP’ye çakma konusunda sıraya girmiş vekillerimiz Ankara’dan veya İstanbul’dan aday olsun.

Çünkü artık bu vekillerimizi Malatya kesmiyor!

BİR NOT: Malatya’da koronavirüs kurallarına en iyi uyan ve #evdekal kuralına tek uyan siyasetçimiz AK Parti İl Başkanımız İhsan Koca galiba…

BİR NOT DAHA: İttifaklar sisteminde Allah’tan MHP Malatya milletvekili Mehmet Fendoğlu var. O olmazsa Malatya ile ilgili Meclis’te soru soracak kimse yok. En azından Ankara’da bir Malatya milletvekili var.

https://twitter.com/mahirtemur

Yorumlar 3
Fatih 26 Aralık 2020 10:08

CHP'li vekil belediyedeki sayıştay raporu, özel kalem kadroları ile ilgili açıklama yaptı ya. Garibim vekiller büyükşehirde savunacak bir yan bulamadıkları için ne yapsınlar? Mecbur Ulusal takılıyorlar.

MALATYA 25 Aralık 2020 19:59

Bu şehrin vekilleri Cumhurbaşkanımızın basın birimi muhabirleri aslında. Hepsi onun gündemini takip edip Reisimiz burda,Reisimiz şöyle dedi,böyle ifade etti paylaşımlarımdan başka bir şey yok. Bu şehrin belediyelerini,intihar etmek isteyen işçileri,yüzliralık pakete muhtaçmış gibi esnafa yardım töreni düzenleyen başkanlarını,kibir abidesi vizyon fakiri başkanlarını,ancak yardım kolileri dağıtımlarında ortaya çıkan il başkanlarını bilmezler söylemezler anlatmazlar. Sabır malatya

Malatyalı 25 Aralık 2020 14:35

Mahir bey kim geçim kaynağını kesmek ister..AK Partinin yakıtı CHP dir..

Yazarın Diğer Yazıları