Yaz Akşamları yarın başlıyor

Yeşilyurt Belediyesi'nin konteyner kentlerde ve sosyal yaşam alanlarında düzenleyeceği Yaz Akşamları 24 Temmuz çarşamba günü saat 20.00'da başlıyor.

Yeşilyurt Belediyesi’nin konteyner kentlerde ve sosyal yaşam alanlarında düzenleyeceği Yaz Akşamları 24 Temmuz çarşamba günü saat 20.00’da başlıyor.

7’den 70’e herkese hitap edileceği duyurulan Yaz Akşamları etkinliğinin hazırlıklarının tamamlandığı bildirildi.

Çocuk tiyatroları, sinema gösterimleri, şiir, sanat ve spor etkinlikleri, bilgi yarışmaları, teleskop ile gökyüzü izlenmesi, viar gözlük ile uzay yolculuğu, konser etkinlikleri ve ikramların yer alacağı etkinliklerin ilki 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20:00’da Bostanbaşı Rönesans-1 Konteyner Kent’te düzenlenecek.

7’den 70’e tüm vatandaşların moral ve motivasyonlarını artırmak için bu etkinik Eylül ayına kadar devam edecek.

“Yaz Akşamları” etkinliği için bilgi veren Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, herkesin ve her kesimin belediyesi olacaklarını ifade etti.

Geçit, “İlçemizde yaz akşamlarının hareketli ve renkli geçmesi için ‘Yaz Akşamları’ etkinlikleri düzenleyeceğiz. Belediye olarak bir yandan deprem yaralarının sarılması için alt ve üst yapı yatırımlarına ağırlık verirken, diğer taraftan toplumun moral ve motivasyonunu artıracak sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikleri ise ihmal etmiyoruz. Her hafta konteyner kentlerimiz ile sosyal yaşam alanlarımızda birbirinden hareketli ve güzel etkinliklerin yer alacağı ‘Yaz Akşamları’ programlarını başlatarak, hemşehrilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmayı hedefliyoruz. Çocuklarımıza yönelik tiyatro gösterilerinden bilgi yarışmalarına, şiir, sanat ve spor etkinliklerinden sinema gösterimlerine ve konserlere kadar 7’den 70’e herkese hitap eden programlarımızla yaz akşamlarımızın daha canlı ve hareketli geçmesini sağlayacağız. Bu etkinliklerin yanı sıra teleskop ile gökyüzünün izlenmesi ve vıar gözlüklerle uzay yolculuğu gibi etkinliklerle yaz akşamlarımıza farkındalık getireceğiz. Etkinliklerimiz için hazırlıklarımızı tamamladık, ilk programımızı 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20:00’da Bostanbaşı Rönesans-1 Konteyner Kent’te düzenleyeceğiz. Birlikte, omuz omuza, birbirimize inanarak ve güvenerek yaşadığımız zorlu günleri inşallah atlatacağız.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme