Vali Toprak, Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti

Vali Mustafa Toprak, Türk Polis Teşkilatı'nın 172. Kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Vali Toprak, katılmak üzere gittiği bir program öncesi Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdür vekili Mehmet Ali Karataş ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından Hükümet Binası girişinde karşılandı.

Vali Toprak, ilk orada burada görevli nöbetçi polis memuru ile görüşerek Polis Haftası ve Gününü kutladıktan sonra kendisini karşılayan İlçe Emniyet Müdür vekili Karataş ve Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin Polis Haftası ve Gününü kutladı.

Vali Toprak, annesi ile birlikte resmi işlemler için hükümet Binasına gelen bir çocukla da sohbet edip ilgilendikten sonra, çocuğa hediye verip derslerine çalışması ve bol bol kitap okuması nasihatinde bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bürolarını da ziyaret ederek burada görevli polislerinde Polis Haftası ve Gününü kutlayıp Müdürlük makamına geçen Vali Toprak, Ziyaret ve Denetim Defterini imzaladıktan sonra Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıl dönümü, Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdür vekili Karataş’a tebriklerini iletti.

Vali Toprak, İlçe Emniyet Müdür vekili Karataş’tan ilçenin Asayiş ve Müdürlüğün personel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra teşekkür ederek görevlerinde başarılar dileyip İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı.

Bakmadan Geçme