Son Dakika... Alişan konseri iptal edildi

26'ncı Kayısı Festivali kapsamında bu akşam yapılması planlanan Alişan konseri, küresel çapta yaşanan ve havayolları şirketlerinin de etkilenmesi yüzünden iptal edildi

26’ncı Kayısı Festivali kapsamında bu akşam yapılması planlanan Alişan konseri, küresel çapta yaşanan ve havayolları şirketlerinin de etkilenmesi yüzünden iptal edildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, küresel çapta yaşanan sistemsel sorundan dolayı sanatçı Alişan’ın Malatya’ya gelemeyeceği duyurulurken, yapılacak kortej yürüyüşünün belirlenen saatte bugün yapılacağı belirtildi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN AÇIKLAMASI ŞU ŞEKİLDE:
"Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Büyükşehir Belediyemiz iş birliğinde düzenlenmekte olan ve bugün (19 Temmuz Cuma) başlayacak 26’ncı Kayısı Festivali kapsamında kortej yürüyüşümüz belirtildiği gibi bugün saat 19.00’da yapılacaktır. Tüm hemşerilerimizi Festival Kortejimizin coşkusuna ortak olmaya davet ediyoruz.

Bu akşam Sanatçı Alişan ile yapılacak konser ise küresel çapta yaşanan ve havayolu şirketlerini de etkileyen sistemsel sorundan dolayı yapılamayacaktır. Alişan konseri festival kapsamında gerçekleştirilecektir. 

Festivalimizin cumartesi ve pazar programında herhangi bir değişiklik olması halinde vatandaşlarımız bilgilendirilmeye devam edilecektir."
 

Bakmadan Geçme