Şeker Fabrikası satılıyor mu?

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun'un görevden alındığını duyuran Keskin, bu değişimin yeni bir oyun ve yeni bir satış hazırlığı olduğunu ileri sürdü.

Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’un görevden alındığını duyuran Keskin, bu değişimin yeni bir oyun ve yeni bir satış hazırlığı olduğunu ileri sürdü.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, yaptığı yazılı açıklamada Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’un görevden alındığını duyurdu.

O KADAR SORUNUN İÇİNDE BİR TEK BU MU KALMIŞTI?
Üzüntüyle bu görevden alınma haberini öğrendiğini belirten Keskin, “Malatya’da her şey çözüldü, sorunlara çözüm bulundu, depremin yaraları sarıldı bir tek Malatya Şeker Fabrikası Müdürünün değiştirilmesi mi kalmıştı?” diye sordu.

Keskin, “Son 40 yılın üretim rekorunu kıran, Malatya’da pancar üretimini yeniden arttıran fabrika müdürünün görevden alınmış olması Malatya Şeker Fabrikası üzerinde yeni bir oyun ve yeni bir satış hazırlığından başka bir şey olamaz. Malatya Şeker Fabrikası, sadece pancarın işletildiği bir tesis değildir, bu kentin ekonomik dinamiklerinden biridir” dedi.

VEKİLLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI
Üreten, başaran, hizmet eden bürokratların cezalandırılmasının yanlış olduğunu belirten Şevket Keskin, bu alınan kararın yanlış olduğu ve hemen bu yanlıştan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.
Malatya milletvekillerini göreve ve çalışan bürokratlara sahip çıkmaya davet eden Keskin sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Malatya Milletvekillerimizi göreve ve çalışan bürokratlara sahip çıkmaya davet ediyorum. Şunu kimse unutmasın, Malatya Şeker Fabrikası alanının hiç bir zaman satışa sunulmasına asla izin vermeyeceğiz”

Bakmadan Geçme