Renkli ve Şık Şal Modelleri

Kadın kıyafetlerinin üzerine estetik bir dokunuştur şal. Kıyafetinizin rengine ve özelliğine göre seçeceğiniz şal çok farklı bir kombin oluşturmanızı sağlayabilir. Şal modelleri kullanım amacına göre değişik türlerdedir.

Kadın kıyafetlerinin üzerine estetik bir dokunuştur şal. Kıyafetinizin rengine ve özelliğine göre seçeceğiniz şal çok farklı bir kombin oluşturmanızı sağlayabilir. Şal modelleri kullanım amacına göre değişik türlerdedir. Şallar kıyafetin tamamlayıcısı bir aksesuar olarak kullanılabildiği gibi tesettürlü kadınlar tarafından başörtüsü olarak da kullanılmaktadır. Tek renk olarak tasarlanmış olan şallarda siyah, gri, hardal, pudra, kiremit, fuşya, haki yeşil gibi renkler bulunmaktadır. Bunun yanında desenli olarak hazırlanmış şallar da ise geometrik desenler, çiçekli modeller, puanlı şal modelleri bulunmaktadır.

Çok Fonksiyonlu Şal Modelleri

Şallar kadınların kullandıkları ve çok da güzel duran aksesuarlarıdır. Şal kıyafetlerin üzerine alınarak kullanılabildiği gibi boyun kısmına da sarılabilmektedir. Ayrıca tesettür amaçlı başı kapatmak amacıyla da kullanılır. Siz de şalın bu kullanımlarından birinden faydalanmak amacıyla uygun şal modelleri bulunan siteyi inceleyebilirsiniz.  https://www.cloche.com.tr/sal-modelleri kısmında bulunan rengarenk ve farklı desenli şallardan birini seçebilirsiniz. Böylece o gün giydiğiniz kıyafetiniz çok farklı bir havaya bürünecektir. Şık ve estetik kombinler için şal modellerine bakabilirsiniz.

Bakmadan Geçme