Rant yokmuş!

Mahir Temur yazdı: Biz son 5 yılda Selahattin Gürkan'ın, Mehmet Çınar'ın ve hatta Osman Güder'in konuşmalarını, yapamadıklarını, skandallarını ve yer yer 'atarlı' hallerini defalarca eleştirmiştik.

Malatya’da meydanı boş bulup kurduğu cümlenin önüne arkasına bakmadan konuşan siyasetçilerimizi geride bıraktık diye düşünürken karşımıza Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın çıktı.

Biz son 5 yılda Selahattin Gürkan’ın, Mehmet Çınar’ın ve hatta Osman Güder’in konuşmalarını, yapamadıklarını, skandallarını ve yer yer “atarlı” hallerini defalarca eleştirmiştik.

Bu şehir yerle bir olduğu dönemlerde şehrin çok iyi olduğunu her defasında anlatan belediye başkanımız Gürkan’dan kurtulmuşken yeni bir “Selahattin Gürkan” olma girişimi hem o siyasetçiyi bitirir hem bu şehri geri kalmaktan kurtaramaz!

Bugün Malatya basını doğru dürüst sisteme, vekillere veya yapılamayan her ne varsa konuşamazken, konuşan ve yazan sınırlı sayıdaki gazetecilerin eleştirilerini dikkate alacağınıza meydanı boş bulan önceki selefleriniz gibi boş konuşursanız bu şehir bir gram ilerlemez!

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın yönettiği Meclis’te aynen şu cümleyi kullanmış:

“Yalnız burada rant eleştirisi yapılıyor, bu nasıl bir rant anlamıyorum. Bu cümleyi kurmak kolay, bu cümlelere kulak kabartacak halimiz yok. Kaybedecek zamanımız da yok. Bunun partisi yok. Siyaset yapmadan bu şehri bir an önce ayağa kaldırmalıyız”

YAZININ TAMAMINI BU LİNKTEN OKUYABİLİRSİNİZ:

RANT YOKMUŞ!
 

Yorumlar 6
Hasan Yavaş 05 Temmuz 2024 06:49

Canli yayında size demedi mi akraba torpil yapmayacm mahir bey sorsana bacanağı, bacanaginin oğlunu, akrabası olan Gelecek Partisi Eski İl Başkanını kim aldi. Hadi sor sorabilirsen gerci akrabaya sahip çıkmış adam Müslüman ya. Yeşilyurt Belediyesi ne de sor mesela 4 müdür arkadaş hepsi yetenekliymis demekki birde çoğu aynı aşiretten sor sorabilecek misin ?

Ceyhun 05 Temmuz 2024 05:43

Akp de şaşırdı Memlekette adam mı kalmadı Tamürcüyü belediyeye koydunuz

İhsan kocamaz 04 Temmuz 2024 21:08

Bayram taşkın hiç bir şey yapamaz anca gidip işçileri tesislerdeki işçileri çıkarıp kendi akrabalarını koya bide üstüne tazminat neyse verin diyor nasılsa belediyede para çok o muhasebeci Kasım ballı varken o belediye ifla olmaz bu adam belediyeyi yünetiyor böyle birşey varmı ya

Metin orhan 04 Temmuz 2024 18:27

Mahir bey merhaba... Siyaset zor iş ve hiç anlamam. Belediyeler vasıflı belediye başkanları ile seçilmeli. Kocaman 5yil bir belediye başkanı iki dudağı arasındaki kararlar ile yönetiliyor. Malatya o kadar belediye başkanları gördü de yani OSMAN GUDERIN ne vasfı var ben anlamdım. 5 yıl hic oldu. Yerine gelen başkan çok daha iyi. Doğru karar..

dertli malatyalı 04 Temmuz 2024 16:28

tamamen dolu bi yazı. allah razı olsun senden

Hakan 04 Temmuz 2024 15:58

Boş yazı

Bakmadan Geçme