Murat Koca hızlı başladı

AK Parti Kale Belediye Başkan adayı Murat Koca çalışmalarına hızlı başladı. Ak Parti Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek ve yönetimi ile birlikte Salkımlı Mahalle Muhtarı Mustafa Kayaduman, Soğukpınar Mahalle Muhtarı Derviş Gökhan, Bağlıca Mahalle Muhtarı Hamza Fırat, Kozluk Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karataş ve Kıyıcak Mahalle Muhtarı Mehmet Özbaysar'ı ziyaret etti.

AK Parti Kale Belediye Başkan adayı Murat Koca, Ak Parti Kale İlçe Başkanı Cemal Çiçek ve yönetimi ile birlikte Salkımlı Mahalle Muhtarı Mustafa Kayaduman, Soğukpınar Mahalle Muhtarı Derviş Gökhan ve Bağlıca Mahalle Muhtarı Hamza Fırat, Kozluk Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Karataş, Kıyıcak Mahalle Muhtarı Mehmet Özbaysar’ı ziyaret ederek; Kale ilçesinde başarılı hizmetler yapmak, doğunun batıya açılan kapısı olan Kale’nin çehresine yenilik katmak amacıyla çalışmalara hız vermeden devam ettiğini belirtti. 

Kale ilçe halkı ile el ele, kol kola bir seçim süreci geçirmek için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Murat Koca, “Kale ilçesi için bugüne kadar yapılamayan, eksik bırakılan tüm hizmetleri en iyi şekilde yapmak için elimizden geleni yapacağım” dedi. 

Mimar olduğunu hatırlatan Murat Koca, “Kazanmış olduğum mesleki birikim ve tecrübe ile Kale halkı için hiç kimseyi ayırt etmeden çalışmalar yapacağım. Kale’nin sorunlarını iyi biliyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme