Hastanede yangın paniği

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yangın çıktı. Büyük paniğin yaşandığı yangın nedeniyle hastalar başka hastaneye sevk ediliyor.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yangın çıktı. Büyük paniğin yaşandığı yangın nedeniyle hastalar başka hastaneye sevk ediliyor.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde çıktığı öğrenilen yangın, hastane çalışanları ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Çıkan yoğun duman büyük paniğe neden oldu. Zehirlenme riski bulunan çok sayıda hastanın tahliyesine başlandı. Tahliye edilen hastalar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezindeki yoğun bakım servisine sevk edildi.

Tahliye işlemi devam ederken yangının çıkış nedeniyle ilgili açıklamanın ilerleyen saatlerde yapılması bekleniyor.

Hastanede yangın paniği
Hastanede yangın paniği
Hastanede yangın paniği
Yorumlar 1
Davut 11 Aralık 2020 18:03

Bu hastanede 2. Büyük vaka. Geçtiğimiz aylarda da elektriklerde gitmişti. Canlar hepimizin hastaneye emanetidir . Hastane sahipsiz. İl sağlığa mı bağlı Turgut Özal üniversitesine mi bağlı meçhul. Başhekim bile atanamıyor. Bir vekilimizin bacısının gönlü hoş olsun diye üniversiteye bağlandı. Bir şehirde 2. Tıp böyle kurulmaz. Bir şehir bu şark kurnazlığı ile gelişmez. Siyasetçinin rant güç devşirmesi devam ettikçe bu şehir bu riskleri hep yaşar. Hastenenin adının derdine düşenler keşke hastanenin kalitesinin derdine düşe idi. Bu kaçıncı sorun bu kaçıncı acı. İlla tüm şehir batalım mı hakikat ortaya çıksın. Lütfen artık hepimiz bedeli ne olursa olsun kapımızın önünü süpürelim. Sağ sol ayrımı yapmadan namuslu insanlar bir olalım. Artık işin siyasal sosyal ekonomik kültürel bitişi değil maalesef canların bitişi gözüküyor. Artık ders alalım. Partici olarak söylemiyorum ama Cumhurbaşkanlığı sistemi ile ak parti kadrolarının siyaset bürokrasi vs tamamının tasfiyesi gerekiyor. Yeter Ahbap çavuş hısım akraba hemşeri vs üzerinden atamalar ve görevlendirmeler. Bu canların hepsi bizim canımız. Yeter artık haktan yana olalım. Vallahi Allah başımıza daha büyük musibetler sarar ve iş işten geçtikten sonra aklımız başına gelir. Lütfen bu şehir için adaletten ehliyetten ahlaktan edepten dürüstlükten liyakattan yana olalım. Bu şehir bu hastane ve tüm kurumlar hepimizin.

Bakmadan Geçme