Gürkan: Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şırnak'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde düşen helikopterde şehit olan askerler için taziyede bulunarak, 'Elim bir kazada şehit olan kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum' dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde düşen helikopterde şehit olan askerler için taziyede bulunarak, "Elim bir kazada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde yaşanan helikopter kazası sonrası şehit olan askerlere rahmet, ailesine sabır diledi. Gürkan, "Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde elim bir helikopter kazası yaşanmış, helikopterde bulunan 13 askerimiz şehit olmuştur. Bu kaza, milletimizi ve bizleri derinden üzmüştür. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için şehit düşen her bir askerimiz, milletimizin gönlünde ve dualarında daima yaşayacaktır. Şehit olan askerlerimiz arasında yer alan hemşehrimiz Jandarmanın İlk Kadın Komutanı Yarbay Songül Yakut ve silah arkadaşlarına Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

Bakmadan Geçme