Düğündeki çatışmada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde akrabalar arasında meydana gelen silahlı kavga olayında bir kişi daha hayatını kaybetti.

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde akrabalar arasında meydana gelen silahlı kavga olayında bir kişi daha hayatını kaybetti.

Olay, 20 Haziran akşamı Battalgazi İlçesi Bulgurlu Mahallesi’ndeki bir düğünde yaşandı.

Aralarında önceden husumet bulunan ve akraba oldukları öğrenilen şahıslar arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Kurşunların isabet ettiği Abdullah Kazıcı (53) ve oğlu Aydın Kazıcı (32) ağır yaralandı.

Şüpheli saldırgan olay yerinden kaçarken yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan baba Kazıcı, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken oğlu Aydın Kazıcı ise Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi altına alınmıştı. 

Aydın Kazıcı da babasından 5 gün sonra tedavi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezinde hayatını kaybetti. 

Olayın ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için yapılan çalışmalarda, R.K, A.K, M.K. ve M.K. isimli şahıslar suç aletleri ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

İfade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen zanlılardan A.K, M.K. ve M.K. adli kontrol şartı ve yurtdışı çıkış yasağı ile serbest bırakılırken olayın faili olan R.K. tutuklandı.

Yorumlar 1
Suat ER 27 Haziran 2024 14:32

Haber doğruysa cinayet işlemiş birini suç aletiyle beraber yakalayıp adlı kontrol şartıyla serbest bırakmak nedir arkadaş!!! 2. Yaralı ölünce tutuklanmış şahıs. Geldiginiz noktaya bakar mısınız! Tutuklanmış için e1 kişiyi katletmeye yeterli neden değil. En az 2 kişiyi öldürmeniz lazım. Bu kararı alanlardan birini de ben gebertsem acaba beni de serbest bırakırlar mı?

Bakmadan Geçme