Bir günde 3 farklı yerde yangın çıktı

Malatya'da 3 ayrı yerde çıkan yangınlarda maddi hasar meydana geldi. Akçadağ, Darende ve Yeşilyurt'ta çıkan yangınlara Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi müdahale etti.

Malatya’da 3 ayrı yerde çıkan yangınlarda maddi hasar meydana geldi. Akçadağ, Darende ve Yeşilyurt’ta çıkan yangınlara Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi müdahale etti.

AKÇADAĞ’DA 100 DÖNÜMLÜK ALAN ZARAR GÖRDÜ
Akçadağ ilçesinde meydana gelen anız, örtü ve bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalenin ardından söndürüldü. Yangında 100 dönümlük alan zarar gördü.

Akçadağ ilçesi Ilıcak Mahallesinde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı anız, örtü ve bahçe yangını çıktı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


Kepçe ve greyderin de söndürmeye çalışmalarına katıldığı yangın, yaklaşık 3 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında yaklaşık 100 dönüm alan yanarak zarar gördü.


YEŞİLYURT’TA KURU OT YANGINI
Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde çıkan ot yangını itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevrede bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alındı.

Yeşilyurt ilçesi Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesi üzerinde bulunan ikametlere yakın bölgede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı ot yangını çıktı.

Yangının büyümesiyle çevredekiler, itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin müdahalesiyle, alevlerin yakınlarda bulunan evlere sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.

DARENDE’DE BAHÇE YANGINI

Darende ilçesinde meydana gelen bahçe yangınında çok sayıda ağaç yanarak zarar gördü.

Darende ilçesi Sayfiye Mahallesi Abdurrahman Başer Caddesi üzerinde bulunan bahçede henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.


Haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangında çok sayıda ağaç yanarak zarar gördü.

Bakmadan Geçme