Battalgazi'de ayak tenisi turnuvası başlıyor

Battalgazi Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası başlatıyor. Birinci olan takıma 4 bin TL verilecek.

Battalgazi Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası başlatıyor. Birinci olan takıma 4 bin TL verilecek.

Her yaştan sporseverin katılabileceği turnuva için kayıtların başladığı bildirildi.

Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası’nın startını verdi. Son başvuru tarihinin 23 Ağustos Çarşamba günü olduğu bildirildi.

DERECEYE GİREN ÜÇ TAKIMA PARA ÖDÜLÜ
FİFTA ve ATF oyun kurallarının geçerli olacağı turnuvaya katılmak isteyen takımlar, Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekiyor. 21 Ağustos Salı günü fikstür çekiminin ardından 23 Ağustos Çarşamba günü bu özel turnuva start alacak. 
15 yaş ve üzeri gençlerin 3+1’er kişilik takımlar halinde başvuru yapabileceği turnuvada; birinci olmayı başaran 4 bin TL, ikinci olmayı başaran 3 bin TL ve üçüncü olmayı başaran takım 2 bin TL para ödülünün sahibi olacak. 

BAŞKAN GÜDER: “TURNUVAMIZA TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”
Malatya’daki tüm vatandaşları Battalgazi’de düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvasına davet eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sporseverlerimizin moral ve motivasyonunun her zaman ön planda tutulduğu ilçemizde bizlere iletilen istek ve talepleri dikkate almamak mümkün değil. Battalgazi Belediyesi olarak gençlerimiz için 30 Ağustos Zafer Bayramı için güzel bir turnuva daha organize ettik. Bu turnuvayla sağlıklı bir gelecek için vatandaşlarımızı spor ile buluşturuyoruz. Battalgazi Belediyesi olarak düzenlemiş olduğumuz ödüllü turnuvamıza herkesi davet ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme