Battalgazi Belediyesi'ne 2 yeni atama… Biri yine akraba!

31 Mart seçimlerinden sonra Battalgazi Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Avukat Bayram Taşkın'dan yine konuşulacak atamalar yapıldı. Biri Gelecek Parti ilçe başkanı diğeri AK Parti ilçe başkan yardımcısı. Üstelik Gelecek Partili olan akraba…

31 Mart seçimlerinden sonra Battalgazi Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Avukat Bayram Taşkın’dan yine konuşulacak atamalar yapıldı. Biri Gelecek Parti ilçe başkanı diğeri AK Parti ilçe başkan yardımcısı. Üstelik Gelecek Partili olan akraba…

Haber- Mahir Temur

Battalgazi Belediyesi’nin iştiraklerinden biri olan Battalgazi İnşaat şirketine ve MORMAŞ’a yeni genel müdürler atandığı öğrenildi.

BATTALGAZİ İNŞAAT’A GELECEK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI
2020 yılında Gelecek Partisi Battalgazi İlçe Başkanı görevine atanarak Battalgazi Belediyesi’ndeki yeni görevine kadar bu koltukta oturan iş insanı Sami Daşkıran’ın Battalgazi İnşaat’a genel müdür olarak atandığı öğrenildi.

Yeni atamadan kısa süre önce Gelecek Partisi Battalgazi İlçe Başkanlığı koltuğundan istifa ettiğini öğrendiğimiz Sami Daşkıran, sanayide mermer işi ile uğraşıyordu.

Sosyal medya hesabından Battalgazi İnşaat genel müdürlük makamında çektiği fotoğrafı profil resmi yapan Daşkıran’ın Bayram Taşkın’ın akrabası olması yine nepotizm haberlerinin bu yeni dönemde de bitmeyeceğini akıllara getirdi.

Foto: Sami Daşkıran


Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ın 2. dereceden akrabası olan Sami Daşkıran’ın Battalgazi Belediyesi’ne bağlı Battalgazi İnşaat şirketine genel müdür olarak atanması akıllara Başkan Taşkın’ın seçimden önceki sözleri geldi.

Seçim hattında ER TV’de “Er Meydanı” programına konuk olan Bayram Taşkın, akrabalar ile ilgili sorulan soruya, “Kesinlikle hiçbir akrabamı belediyeye aldırmayacağım” diye ifade etmişti.

 

MORMAŞ’A AK PARTİ İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI
Battalgazi İnşaat gibi Battalgazi Belediyesi’nin bir diğer şirketi MORMAŞ şirketine ise yine tanıdık bir isim atandı.

Mobilya üretimi yapan MORMAŞ şirketinde bugün yapılan genel kurulda, yıllardır AK Parti’de birçok görev almış ve halen AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Erkan Özpınar’ın, MORMAŞ Genel Müdürü olarak atandığı bildirildi.

Foto: Erkan Özpınar

Özpınar’ın AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığı görevinden istifa edip etmediği ise öğrenilmedi.

Yorumlar 4
hanbay 30 Mayıs 2024 08:49

valla helal olsun. CHP Lilere niye kızıyorsunuz ki. küçük kalkar büyüğe bakar. AKPARTİ ye saldır saldır. Gelecek partisi ilçe başkanlığı yap. sonra makam verilince hemen davayı sat sonra makama koş. la bunlar partiyi bırakmış makam için. seni mi bırakmayacaklar. bayram başkan. birde bu genel müdürün, CV'sinde ne var. hiç bir şey. Bayram beyin çay ocağı arkadaşı. bu kadar liyakat budur.

Avukat 28 Mayıs 2024 21:21

BU BAŞKAN SÖZÜN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMIYORUM DİYE CEVAP VERECEK ŞAHSİYETTE BİRİ BEKLEYİP GÖRECEĞİZ

Suat ER 28 Mayıs 2024 21:18

Ben de hala neye şaşırdığınıza şaşırıyorum

Cevdet 28 Mayıs 2024 17:54

normal şeyler bunlar Mahir bey

Bakmadan Geçme