Afrin'den acı haber geldi... TSK açıkladı: 8 şehidimiz, 13 yaralımız var

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harektı'nda kapsamında Afrin'de icra edilen operasyonlar esnasında 8 askerin şehit olduğunu, 13 askerin yaralandığını açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harekâtı’nda kapsamında Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında 8 askerin şehit olduğunu, 13 askerin yaralandığını açıkladı.

TSK AÇIKLADI...

TSK’dan yapılan yazılı açıklamada, “Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 1 Mart 2018 tarihinde Afrin’de icra edilen operasyonlar esnasında 8 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 13 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, tedavileri için süratle tahliye edilen yaralılarımıza acil şifalar dileriz” denildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, GENELKURMAY BAŞKANINI ARADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin’de yaşanan çatışmayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar’dan bilgi aldı. Erdoğan, 8 askerin şehit olmasından derin üzüntü duyduğunu belirtti.

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ VE MEMLEKETLERİ

Şehit Uğur Palancı-İzmir

Şehit Arif Demirel-Kastamonu

Şehit Burhan Açıkkol-Isparta

Şehit Abdullah Taha Koç-Konya

Şehit Recep Çetin-Eskişehir

Şehit Rıdvan Çevik-Van

Şehit Mehmet Dinek-Aydın

Bakmadan Geçme