YİMPAŞ Büyükşehir'e geçti

Malatya'da yıllardır atıl şekilde bekleyen Yimpaş binasının Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne devir edilmesinden sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Malatya’da yıllardır atıl şekilde bekleyen Yimpaş binasının Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne devir edilmesinden sonra vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Malatya -Elazığ karayolu Şehir gösteren mevkiinde bulunan ve yıllardır atıl şekilde bekleyen Yimpaş binasında, AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, diğer ilgili ve yetkililer inceleme yaptı. Atıl şekilde yıllardır bekleyen Yimpaş binasında inceleme yaptıktan sonra açıklama yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, binanın belediye uhdesine geçtiğini belirterek, “ Yıllardır atıl vaziyette bulunan Yimpaş binası Büyükşehir Belediyemiz uhdesine geçmiştir. Pek yakında bu alan hemşehrilerimizin istifadesine en güzel şekilde sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

YİMPAŞ Büyükşehir'e geçti
YİMPAŞ Büyükşehir'e geçti
Yorumlar 4
engin 22 Haziran 2020 14:11

bence burayı akmercanlara verip belediye adına maske ürettirmek lazım bir normal boy birde başkana özel battal boy,başkanımız herkese dağıttı bak kendine kalmadı ,başkanım mikrop kapsa bu şehrin hali nolacak o zaman, gerçi bakanım her daim hazırolda bekliyor ama bu siyaset hiç sağı solu belli olmaz bazan omurgalı insanlarada görev verilebiliyor

MEHMET 22 Haziran 2020 08:14

SAMİ BEY İYİ OLMUŞ SİZE HERSEY MÜSTEHAK OY VERİRKEN DÜŞÜNECEKTİN YALAKALIK EDERKEN DÜŞÜNECEKTİNİZ

Sami 21 Haziran 2020 22:27

Pardon bir düzeltme yapmak istiyorum. Sigortamız 15 gün gösterilmiş.

Sami 21 Haziran 2020 17:52

Baskanım Allah için elinizi vicdanınız koyun. Mehmet Mert Başkanım şahittir. Pandemi sürecinde her gün çalısmamıza hatta hafta sonu mesai yapmamıza rağmen devlet desteği almak için bizi çalışmamış göstermişsiniz. Güya bir ayda 7-8 gün çalışmısız. Sigortamız bile 7-8 gün üzerinden yatırılmış. Bundan dolayı kendi maaşımızı bile alamadık. Başkanım ahlâktan, doğruluktan, dürüstlükten dem vuruyorsunuz. Peki çalıştığımız halde devletten para almak için bizleri çalışmamış göstermeniz ahlâken doğru mu? Devlet anadır, devlet babadır. Bir evlat anasına, babasına böyle yanlış yapar mı? Başkanım kusura bakmayın ama artık hiç bir personel size güvenmiyor. Televizyonda Pandemi sürecinde gece günduz demeden çalıştık diyorsunuz, devlete bu personeli çalıştırmadım doyorsunuz. 4 çocuğum var. Evim kira. Kendini benim yerime koy. Personelini sana küstüren ekibini gözden geçir.

Bakmadan Geçme