Yiğitcan Erdoğan: Avantajımız var ama henüz işimiz bitmedi

TFF 1. Lig'de lider durumda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor'da başarılı defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, avantajlarının olduğunu ancak henüz işlerinin bitmediğini ifade etti.

TFF 1. Lig’de lider durumda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor’da başarılı defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, avantajlarının olduğunu ancak henüz işlerinin bitmediğini ifade etti.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde açıklamalarda bulunan Yiğitcan Erdoğan, takımdaki havanın çok iyi olduğunu belirterek "Takımın son durumu uzun süredir çok iyi. İnanılmaz iyi bir çalışma ortamı var. Antrenmanlar çok keyifli, verimli ve arzulu geçiyor. Zaten arkadaşlığımız her zaman üst düzeyde. Devre arasında gelen arkadaşlarımızı içimize alıp kaynaştık. Bunlar da başarının belli başlı etmenleri zaten. Takım bu inancın verdiği özgüvenle oynamaya başladı. Özgüvenli, iyi futbol oynayan, taraftarı da tatmin eden bir futbolla bir seri galibiyetimiz oldu. Ama henüz işimiz bitmedi. Önemli bir avantajımız var ama daha maçlarımız var. Bir an evvel koparmak için her maça final gibi çıkacağız, her maça rakibimiz sanki ensemizdeymiş gibi çıkacağız. Umut ediyorum bu düğümü son haftalara bırakmadan çözeceğiz" dedi.

"Takımın sistemi oturduğu için bir kişi, iki kişi değişebiliyor"

Yiğitcan, son haftalarda yedek kalmasıyla ilgili de konuşarak, "Tabii ki her oyuncu sahada olmak ister. Ama bizim şöyle bir artımız var, oynamayan arkadaş, oynayan arkadaşın her zaman yanında, desteğinde, duasında. Takımın sistemi de oturduğu için bir kişi, iki kişi değişebiliyor. Bu belli bir oyun sistemi olduğu için, belli bir karakterimiz olduğu için sorun oluşturmuyor" ifadelerini kullandı.

"Zoru kolaya çevirmek elimizde"

Son olarak bu haftaki Ümraniye maçıyla ilgili konuşan Yiğitcan, "Her maç zor. Ümraniye maçı da zor elbette. Çıkışta olan bir takım. Hatta geçen haftaya kadar 2. sırada olan takımla arasındaki puan farkını bayağı eritmişti. Onların da iddiası var. Hem Play-Off’u sağlamlaştırmak adına, hem de belki ilk 2 olur mu diye umutları var. Ama her zor maçta olduğu gibi biz kalitemizi, isteğimizi sahaya yansıtırsak zoru kolaya çevirmek elimizde" diye konuştu.

Bakmadan Geçme