Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret eden Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar, Yeşilyurt Belediyesi ile el birliği yaparak Yeşilyurt'u daha güzel hale getireceklerini söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret eden Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar, Yeşilyurt Belediyesi ile el birliği yaparak Yeşilyurt’u daha güzel hale getireceklerini söyledi.

Muş Vali Yardımcısı iken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Bakanlar Kurulu Kararnamesiyle Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığına atanan Ali Sakar, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ karşısında faaliyete geçen yeni hizmet binasındaki makam odasında ağırladığı Yeşilyurt Kaymakamı Ali Sakar’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sundu. Kaymakam Ali Sakar ile birlikte Yeşilyurt’u geleceğe taşıyacak projeleri ve yatırımları hizmete sunacaklarını ifade eden Başkan Polat, “İlçemizin yeni Kaymakamı Ali Sakar’ı yeni hizmet binamızda ağırlamanın onurunu yaşıyoruz, Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Yeşilyurt’a hizmet etmek bizim için büyük bir onur ve şereftir. Bundan sonra sizlerle birlikte ülkemize, kentimize ve ilçemize hizmet edeceğiz. Yeşilyurt Belediyesi olarak, kamu ve kurumlarla çok aktif çalışan, ortak projeler üretmeye önem veren bir hizmet anlayışına sahibiz. Kurum ve kuruluşlarımızla bir ve beraber olarak hareket etmeye özen gösteriyoruz. Belediye olarak devletin bir anlamda eliyiz, devletle milleti ne kadar yakınlaştırırsak o denli devletimizin geleceğini teminat altına almış oluruz. Sizlerin bilgi ve tecrübelerinizden yararlanarak ilçemize daha güzel, kalıcı hizmetler sunacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu. Yeşilyurt Belediyesinin yeni hizmet binalarına taşınmasından dolayı ‘hayırlı olsun’ dileklerini sunan Kaymakam Ali Sakar ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Keşke’ projesinden dolayı ödüle layık görülen Başkan Polat’ı tebrik ederek kutladı. Yeşilyurt’un konum ve yerleşim alanı olarak Malatya’nın neredeyse yarısını temsil ettiğini ifade eden Kaymakam Sakar, “Yeşilyurt, hem nüfus anlamında hem de yapılan hizmetler bakımından her geçen yıl büyüyen ve gelişen bir ilçemizdir. Yeni yapılaşma ve konutlaşmalarla birlikte göç alan Yeşilyurt’a hizmet eden Belediye Başkanımıza, Başkan Yardımcılarımıza ve personellerine başarılar diliyorum. Yeşilyurt Belediyesinde çok güzel bir ekip kurulduğunu gördüm, bugüne kadar gerçekleşen başarılı çalışmaların aynen devam etmesini temenni ederim. El birliği yaparak Yeşilyurt’u daha güzel hale getireceğiz” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat konuşmaların ardından Kaymakam Ali Sakar’a üç yıllık dönemde ilçeye kazandırılan yatırımlar, hizmetler ve projeler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Bakmadan Geçme