Yeşilyurt Belediyespor'da 'karlı hafta' sevinci

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 10.haftasında deplasmanda Elazığ Yolspor'u yenerek lider Adıyaman 1954 takımıyla arasındaki puan farkını 1'e indiren Yeşilyurt Belediyespor'da haftayı karlı kapatmanın sevinci yaşanıyor.

Grup lideri Adıyaman 1954 takımının deplasmanda Şanlıurfa 11 Nisan takımıyla berabere haftada son dakikada penaltıdan bulduğu golle Elazığ Yolspor’u 1-0 mağlup eden Yeşilyurt Belediyespor, haftanın en karlı takımı oldu.

-“Oyuncularımı kutluyorum”

Deplasmanda oldukça önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Yeşilyurt Belediyespor teknik sorumlusu İsmail Tekin, “Son dakikaya kadar oyundan kopmayıp galibiyeti arayan oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Deplasmanda oynadıkları Elazığ Yol maçının beklediklerinden daha zor geçtiğini ifade eden Tekin, “Tabi bulunduğumuz grupta haftalar ilerledikçe maçların zorluk derecesi artıyor. Biz de bu bilinçle gittik Elazığ’a. Ancak beklemediğimiz bir dirençle karşılaştık. Tabi bundan sonraki haftalarda maçların zorluk dereceleri artacaktır. Bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Şuan ki rakibimiz olarak görünen Adıyaman’ın deplasmanda puan kaybettiği haftada bizim 3 puan almamız çok önemli diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

-“Bizim bu mücadele ve inancı sürdürmemiz lazım”

Tekin, aldıkları galibiyetten dolayı oyuncularını kutlayarak, “Son dakikaya kadar oyundan kopmayıp galibiyeti arayan oyuncularımı kutluyorum. Gerçekten sahada ne yaptığını bilen bir takım vardı. Maç genelinde golü çok aradık ama bir türlü bulamadık. Bu tür maçlar çok olur bundan sonra. Müsabaka berabere de bitebilirdi. Bizim bu mücadele ve inancı sürdürmemiz lazım” diye konuştu.

Bakmadan Geçme