Yeşilyurt Belediyespor - Araban Belediyespor ile karşılaşacak

Bölgesel Amatör Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla giren ve 8.hafta itibariyle yer aldığı 2.Grup'ta lider durumda bulunan Malatya Yeşilyurt Belediyespor yarın sahasında oynayacağı Araban Belediyespor maçından 3 puan hedefliyor.

Geçen hafta deplasmanda Adıyaman 1654 takımına 2-1’lik skorla yenilen mavi beyazlılarda iç sahada oynanacak Araban maçı büyük önem taşıyor.

Zorlu karşılaşmanın son çalışmasının ardından kendi tesislerinde kampa giren Yeşilyurt Belediyespor’da golcü oyuncu Yusuf Çelik’in sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor.

Kadrodan çıkarılan Yusuf’un tedbir amaçlı dinlendirileceği ifade edildi.

Yeşilyurt Belediyespor - Araban Belediyespor karşılaşması yarın saat: 14.00’de Yeşiltepe 3 Nolu Saha’da oynanacak.

“KAYBETMEYE TAHAMMÜLÜZ YOK”

Karşılaşma öncesi İHA muhabirine konuşan teknik direktör İsmail Tekin, Geçen hafta oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri Adıyaman müsabakasını unutmaları gerektiğini söyledi.

Tekin, “Geçen hafta şansız bir yenilgi aldık. 1-0 öne geçtiğimiz ve üstün oynadığımız maçta son dakikada yediğimiz golle sahadan puansız ayrıldık. Artık o maçı unutmak zorundayız. Önümüzde zor geçmesi muhtemel bir Araban maçı var. Çıkıp 3 puan almaktan başka çaremiz yok. Bu ligde bazen kaybedeceksiniz, bazen kazanacaksınız ama işin sonunu görmek en önemlisi. Maça en iyi şekilde hazırlandık. Tek eksiğimiz Yusuf. Onun da yerine oynayacak oyuncular eksikliğini hissettirmeyecektir. Bu saatten sonra kaybetmeye tahammülüz yok ” diye konuştu.

Yorumlar 6

Bakmadan Geçme