Yeşilyurt Belediyespor 1-2 Adıyaman Belediyespor

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor liderlik için 6 puanlık maçta Adıyaman 1954 Spor'a 2-1 yenilerek, yakalamış olduğu puan avantajını kaybetti.

BAL’da 8. Hafta maçları bugün oynandı. 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor deplasmanda Adıyaman 1954 Spor’a konuk oldu. Adıyaman Atatürk Stadı’nda oynanan müsabakaya Yeşilyurt Belediyespor, Mahir Kamacıoğlu, Bedrettin Bulguru, Murat, Ali, Erdem, Harun, Yusuf Çelik, Ziya, Meye, Erdal ve Sefa ilk on biriyle başladı.

Serhat Çelik, Halil İbrahim Kızılcan, Mahmun Uncu ve Burak Kana hakem triosunun yönettiği maç saat 14.00’de başladı. Karşılaşmanın ilk golü 25. Dakikada Yusuf Çelik’ten gelirken Malatya Yeşilyurt Belediyespor deplasmanda 1 - 0 öne geçti.

36. dakikada Anıl Bircan ev sahibi takım adına durumu 1 - 1’e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı. İkinci yarı her iki takım da kontrollü oyundan vazgeçmezken, zayıf ataklar ve duran toplar gol umudu oldu. Maçın son dakikasında Adıyaman 1954 Spor, Tugay Komşu’nun golüyle galibiyete uzandı. 2 - 1

Kalan dakikalarda gol olmazken, maç sonrası önce sözlü atışmalarla başlayan tartışmalar daha sonra arbedeye döndü, oyun alanı bir anda karıştı. Her iki takım oyuncuları, yöneticileri ve teknik heyetler zaman zaman olayların içinde yer aldı. Olaylar emniyet güçlerinin müdahalesiyle yatıştırıldı.

Bakmadan Geçme