Yeşilyurt Belediyesi'nden 'anlamsız' hareket!

Koronavirüs nedeniyle sahada çalıştıkları için tüm basına sağlık kiti dağıtan Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden sonra Yeşilyurt Belediyesi de bazı gazetecilere sağlık kiti dağıttı.

Koronavirüs nedeniyle sahada çalıştıkları için basına sağlık kiti dağıtan Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden sonra Yeşilyurt Belediyesi de bazı gazetecilere sağlık kiti dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi’nin tüm basına dağıttığı ve hem iş yerlerine hem de gazetecilerin evlerine teslim ettikleri sağlık kitlerini Yeşilyurt Belediyesi yanlış anladı.

Sağlık kitlerini sadece Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ne bırakan Yeşilyurt Belediyesi, gönderdiği haber bültenini tüm basına göndermesi tepkilere neden oldu.

Yeşilyurt Belediyesi tarafından gönderilen haber metni şu şekilde:

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, Malatya Gazeteciler Cemiyeti’ne kolonya, maske ve eldivenlerin bulunduğu paketler verdi.

Korona virüs salgınıyla mücadele anlamında etkin rol oynayan, gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla sahada büyük bir fedakarlık ve gayretle çalışan basın mensuplarının sağlıklı ortamlarda çalışmaları için kolonya, maske ve eldiven vererek destek olmaya çalıştıklarını bildiren Başkan Çınar, “Halkımızı doğru bilgilendirme noktasında büyük bir özveriyle çalışan, virüs tehlikesine rağmen görevlerini eksiksiz bir şekilde yerine getiren basın mensuplarımızın gayretli çalışmalarını takdirle karşılıyoruz ve onlara çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Kayısı Haber

Yorumlar 7
Mehmet 02 Nisan 2020 15:01

Sporda bir terim var tribüne oynamak diye.. Yeşilyurt belediyesi tribünü seviyor maşallah.. selahaddin Gürkan Başkanı cesaretinden ve kendine özgü üslubundan dolayı Malatya seviyor.. l

Gokhan44 02 Nisan 2020 10:16

Biz selahattin Gürkan başkanımızın dağıttığını bilmiyorduk. Başkanımız hizmet derdinde millet gösteriş derdinde selahattin Gürkan Başkanımız her zaman hizmet yapıyor gösteriş ve reklam sevmiyor o yüzden bilmiyorduk

Nedim Fırat 02 Nisan 2020 09:54

Bu kadar yapmacık ve taklit işler Malatya tarihinde hizmet adı altında servis yapılmamıştı. Hıyarlı ,kolonyalı,deterjanlı,darbukalı,sazlı sözlü hareketlerle kadim bir şehrin nasıl sığ insanlara,Malatyadan uzak kültürlere teslim edildiğinin işaretleri. AK partinin temsilcileri biz bunlara layıktık değil mi?Haklısınız!

Reklâm 02 Nisan 2020 09:22

Büyükşehir belediyesi hizmet derdinde yeşilyurt ise reklam peşinde ne yani 3 - 5 maske kolonya dağıtıp reklam yapılması hoş olmamış büyükşehir tüm basına dağıtmasina rağmen bülten bile yapmadı

Murat44 02 Nisan 2020 09:21

Çok amatörce çalışıyorlar, taklit ederken bile gösteriş peşindeler. Başkan Gürkanin dağıttığını bile bilmiyorduk, birde eski sistem toplu biyere bırakmakta nedir.. Gazeteciler virüslü mü ki evlerine bırakılmıyor.

Ahhh Yeşilyurt Belediyesi.... 02 Nisan 2020 00:57

Tamamen reklam başka hiçbirşey yok............. Yazıkkkk

Başkanlar Yarışıyor 01 Nisan 2020 22:36

Sabun dağıtma işinde Selahattin Çınar'a 1 gün fark attı. Maaş bağışlama işinde de Çınar Selahattin'e 3 gün ve 1 maaş fark atmıştı.

Bakmadan Geçme