Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat:

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade etmektedir dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade etmektedir” dedi.

Polat, tüm İslam Aleminin ve Malatyalıların Kurban Bayramını kutlayarak, “Milletimizi manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklaştıran Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Dini bayramların getirdiği ulvi değerlerin, bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların, toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum. Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalı, kardeşliğimizi ve dayanışmamızı kuvvetlendirmeliyiz. Bizi biz yapan değerlerimize daha sıkı sarılarak vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza sahip çıkmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra yaşlılarımızı, yetim, öksüz ve kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı’nın ruhuna uygun yaşamalıyız. Bayramın milletimiz, ülkemiz ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını, yakın coğrafyamız başta olmak üzere dünyanın farklı yerleşim yerlerinde yaşanan acıların sona ermesini, Türkiye’de ve dünyada barış ve esenliğin hâkim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne yapılan hain saldırılarda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize, Polislerimize, sivil vatandaşlarımıza ve korucularımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Emniyet Teşkilatlarımıza başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Allah’a yakınlaşma gayesiyle, O’nun rızası için yapılan ibadetlerimizin ve Kurban Bayramı’nın birlik beraberliğimize ve dünya barışına vesile olması temennisiyle, tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur ve bereket getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme