Yeni Malatyaspor'da yüzler gülüyor

Lider Yeni Malatyaspor, TFF 1. Lig'in 14. haftasında sahasında oynayacağı Bandırmaspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nurettin Soykan Tesisleri’nde Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcuların moralli ve istekli oldukları gözlendi. 

Ödemeler yüzleri güldürdü 

Futbolcuların alacakları konusunda Yeni Malatyasporlu yöneticilerin sarı-kırmızılı oyunculara ödeme yaptığı ifade edildi. Bandırmaspor maçı öncesi yapılan ödemelerin ardından futbolcuların morallerinin de arttığı bildirildi. Yönetimin bu jesti karşılığında moral bulan futbolcuların bu moralle yeniden bir seriye başlamak için birbirlerini motive ettiği ifade edildi. 

Sadık ve Yiğitcan kart cezalısı 

Sarı-kırmızılı takımda Bandırma müsabakası öncesi iki önemli eksik bulunuyor. Stoper mevkiinde oynayan Sadık Çiftpınar ve Yiğitcan Erdoğan kart cezalısı oldukları için Bandırmaspor karşısında takımdaki yerini alamayacak. Bu futbolcuların yokluğunda farklı alternatifler üzerinde duran İrfan Buz’un savunma ikilisinde Murat Akça ve Ahmet Burak Solakel’den oluşturmayı planlaması öngörülüyor. Deneyimli çalıştırıcının, sol bekte ise Ahmet’in yerine ise Mehmet Sak’ı oynatması kuvvetle muhtemel. 
Öte yandan kaleci Hakan Canbazoğlu’nun son haftalarda formsuzluğundan dolayı eleştiri oklarına hedef olmasını göz önüne alan İrfan Buz’un kalede Ertaç tercihine gitmeyi planladığı da öğrenildi. 

Bakmadan Geçme