Mahir Temur

Selahattin Gürkan'ı Allah'a havale ediyorum!

Mahir Temur

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın 31 Mart 2019 gecesi seçildiğini öğrenen hiçbir belediye çalışanı bu kadar mağdur olacağını düşünmüyordu herhalde!

Büyükşehir Belediyesi’ndeki çalışanlar ile ilgili sayısız haber yaptım.

Sayısız yazılar yazdım bu köşede.

Fakat şimdi anlatacaklarımı hiçbir ifade hiçbir sözcük tam olarak ne hissettiğimi veremez!

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı yani Malatya Büyükşehir İtfaiye’sinde 114 KHK’lı çalışanın 30 aydır ne çektiğini tek tek yazmak istiyorum.

Bu 114 sözleşmeli personelin alacağı maaş karşılığı ayda 180 saat çalışması lazım.

Başkan Gürkan geldiği ilk günden beri tasarrufu çalışanlardan çıkarmak için mücadele verdiğini artık tüm Malatya biliyor!

Her ay 240 saat 260 saat çalışan İtfaiye personeli bir kuruş mesai ücreti alamıyor.

Ayrıca İtfaiye birimlerinde önemli olan ayda 100 saatlik gece mesaisinin de ücreti verilmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı diğer kurumlarda olduğu gibi İtfaiye personeline de bir saat dahi mesai ücreti verilmiyor.

2020 yılının Mart ayında koronavirüs belası çıktıktan sonra esnek çalışmaya geçen Büyükşehir Belediyesi’nin tutumunu kaç kez yazmıştım.

İşte bu İtfaiye personeline 2020 yılının Mart ayında 10 gün SSK gösterilip tam gün çalıştırmayı bırak yine tam günün üzerinde çalıştırıyorlar.

Diğer kurumlardaki bu uygulamanın İtfaiye de yapılması başlı başına skandal değil mi?

Bu kadar hassas konumdaki İtfaiye personeline yapılan bu uygulamaya İtfaiye Daire Başkanı dahil hiç kimse ses çıkaramıyor!

Ayda 260 saat çalış bir kuruş mesai alma…

100 saat gece mesai ücreti alma…

Kelle koltukta her yangına canla-başla mücadele ederken ayda 260 saat çalışıp üstüne 100 saat gece mesaisi yapıp sadece 10 gün sigortan yatırılsın…

Ama “Bize niye bu zulüm uygulanıyor?” diye soru sorma!

İşte bu KHK’lı yılların İtfaiye personelinden 15 kişi önce özlük haklarının verilmesi için dilekçe yazıyorlar.

Sözde yetkililer “Biz sizin haklarınızı alamıyoruz. Hakkınızı siz almaya çalışın” tarzında akıl veriyor.

115 kişiden 45 personel özlük haklarının verilmesi için bir avukata vekalet verince Büyükşehir Belediyesi’nin sözde yetkilileri harekete geçiyor.

Hemen mobbing uyguluyorlar!

“Sizi park ve bahçeler müdürlüğüne veririz. Temizlik işlerine göndeririz” tarzı insanlıktan uzak bir tehdit karşısında bu 45 kişiden önce 10 sonra 10 personel avukata verdiği vekaleti geri çekiyor.

Dava açılıyor ve arabulucu hizmeti devreye giriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sözde yetkilileri 15 Ekim günü olan arabulucu duruşma gününü 25 Ekim gününe erteliyor.

6 gün var 25 Ekim’e…

İşte bu sırada sadece hakkını arayan bu 25 personelin ilk toplantıda dedikleri gibi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve temizlik işlerine kaydırılması için resmi yazıları yazılıyor.

Maalesef en kıdemsizi 6 yıl en kıdemlisi 16 yıllık İtfaiye personelleri park ve bahçelerde temizlik işlerine gönderiliyor!

Hukuksuz da olsa zulüm de olsa Başkan Gürkan ne derse o olacak kardeşim diyenlerin yüzünden üç kuruş alacağı maaşın da elinde gitmemesi için bu son hamleden sonra sadece 7 İtfaiye personeli kalıyor davasından vazgeçmeyen!

Şu insanlık dışı uygulamaya baksanıza…

Akçadağ İtfaiyesinde yıllardır çalışan bir personeli Pütürge ilçesine görevlendirme ile gönderiyorlar.

Pütürge’deki bir personeli ise Darende’ye…

Şimdi ise bu hakkını aramak isteyen 7 kıdemli İtfaiye personeline işten çıkarma tehdidi ile davalarından vazgeçilmesini istiyorlarmış!

İstanbul Tanıtım Günleri gibi Malatya’ya bir gram faydası olmayan işlere kese kese para akıtan Malatya Büyükşehir Belediyesi yine çalışanlarına büyük zulüm işliyor!

Ve kimse bu işe dur diyemiyor!

Şu anda Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında boşalan kıdemli personel yerine park ve bahçeler müdürlüğünden 20 vasıfsız personel Malatya İtfaiyesine geçirildi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sözde yetkililerinin vizyonuna baksanıza!

Allah’a emanet bir İtfaiye var karşımızda!

HAK-İŞ sendikasının Malatya şube Başkanı Bünyamin Geleri bu hakkını arayan işçilere “Bu saatten sonra Selahattin Gürkan'ı karşıma alamam” demiş!

Malatya’da bu zulme dur diyecek bir siyasi parti bir STK yok mu?

Aslında Malatya’da bu zulmü ilk Malatya’ya duyuran Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’dı.

Kimse dinlemedi maalesef!

Halkın veya emekçinin yanında durduğunu iddia eden CHP Malatya milletvekili Veli Ağbaba bu zulme ne diyor acaba?

Ayda iki kez Başkan Gürkan’ı ziyaret eden Veli Ağbaba lütfen bu 110 kıdemli İtfaiye personelinin hakkını arasın!

En azından kamuoyuna bu zulmü anlatsın!

Vallahi de billahi de Malatya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının çektiğini hiçbir dönemde kimse çekmedi!

Ayrıca, bir yangında veya bir afette insanların evlerinden koşarak çıktığı evlere aynı süratle o evlere girenlerin halini anlayamayan ve o koltukta “sembolik” olduğu açığa çıkan Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar’ın önce istifa etmesi lazım!

Her sabah evinden çıkarken ailesiyle helalleşen bir kurumun çalışanlarının başının bu kadar “etkisiz” duruşu karşısında tek istifaya davet edeceğim kişi Hanifi Acar’dır!

Diğerlerini Allah’a havale ediyorum!

Çünkü İtfaiyemiz şu anda Allah’a havale sadece!

https://twitter.com/mahirtemur

Yorumlar 45
Personel 27 Ekim 2021 19:34

Selahattin gürkan belediye başkanı olduğu günden bu güne işçiyle uğraşmaktan başka birşey yapmadı maaşları düşürdü yetmedi vasıfları düşürdü yetmedi mesaiyi bitirdi pandemi esnek çalışma başladı personeli ayın 30 günü çalıştırdı ama 15 gün çalışıyormuşuz gibi gösterdi sigortalarımız 14/15 gün yattı yemek herşeyimiz 15 günden hesaplanarak maaş aldık hakkımızı çok yedin selahattin gürkan bunun hesabını mahşerde nasıl vereceksin personelin hepsi hakkını helal etmiyor beddua ediyorlar bende allah'a havale ediyorum.

Malatyali 27 Ekim 2021 07:36

Hayrettin isimli yorumcu yazmıştı 235tl esenlik kartı verdi Yağ olmuş 100tl sen 235tl ile ne alabilirsin Ha anlaşılan karnın doyuyor , sana yetiyor bozdur bozdur harca o zaman Az mantıklı konuşun Onca insan isyan ederken İçlerinden 3. 5 patron yalakası komik duruyor Onca insan ekmeğe muhtaç kalırken sizler sizler yalakalikla bir kademe yukseliriz umuduyla bekleyenlersiniz Kula gerek yok rabbimin adaleti çok büyük

Malatyali 27 Ekim 2021 00:03

Herşeyi tek tek öyle güzel yazmışsınız ki bütün milletİn sesi olmuşsunuz inşallah duyulur inşallah görülür bu yazılanlar Bu adam milleti ekmege muhtaç etti Hakkını savunmak isteyen protesto eden intihar girişiminde bulunan işçiyi bile işinden cikarabiliyorlar Ama bunlara kimse dur demiyor Yazıklar olsun bizler kendi ellerimizle bunlari başa getirdik. İnşallah birgün hak yerini bulur işçi hakkı olanı alır Allah onlara işcinin hakkını yemeyi nasibetmesin inşallah.yaziklar olsun böyle başkana Burada başkan yandasli konuşanlar kesin susturulmak için önüne bı kaç kuruş atılmış insanlardır . Herşey açık net ortada herkes ekmeğe muhtaç herkes saatlerce calosyor ama mesai yok tam çalışma var ama tam gösterilen sigorta yok şu savunanlar siz neyin kafasını yaşıyorsunuz

Çalışan 23 Ekim 2021 21:21

Böyle adaletsiz bir basakni savunan yalakalık yapan şahıs kimsin necisin bimem ama o kadar hakkını savunan insanlara hiçe saymak zavallı oldugunu gosterir biz hakkımızı istiyoruz senin gibi yalakalık yapmıyoruz burda yorum yapanlar çolugunun cocucgunun rızkı için mücadele ediyor Ahmet Çakır zamanında neden kimse ses çıkarmıyor du herkesin hakkını veriyordu senin başkanın gibi çalışanları ekmeğe muhtaç etmedi Allah senin gibileri islah etsin bziim gibileride hak adalet peşinde kosmayi nasip etsin .herkes ölecek birgün hak karşısında görüşürüz

Adelet 23 Ekim 2021 09:35

İnsanlar hakkını isteyince suçlu oluyor alınterinin karşılığını isteyince ekmeğe hiyanet deniliyor insanlar adelet isteyince birşey elde edemezsiniz çekin davanızı bu ülkede adelet ne zaman gelecek bakın üstad ne güzel demiş; zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem; gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem. biri ecdadıma saldırdı mı, hatta boğarım!... -boğamazsın ki! -hiç olmazsa yanımdan kovarım. üç buçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam; hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam. doğduğumdan beridir, aşığım istiklale; bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale! yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum! kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim, onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim! adam aldırma da geç git, diyemem aldırırım. çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım! zalimin hasmıyım amma severim mazlumu... irticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu? Müslüman yalan konuşmaktan hak yemekten ne zaman vaz geçecek ne zaman makam mevki iş için körü körüne bağlanmaktan vaz geçicez rızkı Allah veriyor diye ne zaman diyeceğiz ne zaman zalime karşı sesimizi çıkaracabileceğiz ne zaman oyu verirken at gözlüğüyle bakmaktan vaz geçicez biz oy verirken milletvekili veya belediye başkanı ahmet mehmetmiş adını bile bilmesende kim olduğunu bilmesende biz oyumuzu reise veriyoruz demekten ne zaman vaz geçicez Hayrettin beyin öve öve bitiremediği sayın belediye başkanını ak partiden değilde bağımsız seçime girse acaba kim seçer bize müstehap biz bu şekilde yönetilmeyi hak ediyoruz suç hepimizin hakkı savunmayı bırakmışız her zaman güçlünün yanında olmuşuz sistemin adamı olmuşuz bana dokanmayan yılan bin yaşasın zihniyetine bürünmüşüz hakkı bile konuşmaktan korkar olmuşuz peygamber efendimiz (s.a.v) veda hutbesinde hak yemeyin hakkınızı yedirmeyin diyor hangimiz bunu yapıyoruz acaba sanki rızkı Allah vermiyor gibi rabbimin yarattığı aciz olan insan daha baskın oluyor onun sözünden çıkamıyoruz bir hadisi şerifde haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır diyor efendimiz ne zaman hakkı savunacağız acaba rabbim sonumuzu hayretsin herkesi kendi mahkemesine yani vicdanına bırakıyorum selam ve dua ile

Ömür 22 Ekim 2021 12:18

İşte bu yüzden işiniz zor. Başkanın önünde, arkasında, çevresinde Hayrettin gibi yüzlerce adam var. Başkan ne derse inanmaya hazırlar. Bazen bir çorbaya bazen bir dürüme bazen bir masaya bazen bir aferine bakar bu iş. Ak Parti Malatya'yı unuttu, oy düşüşü yok, ceket koysan seçiliyor, İstanbul Ankara elden gitmiş kim nede Malatya'yı. Bundan sonra parti için de reis için de varsa yoksa Selahattin. Boşuna çırpınmayın dilekçelerinizi geri çekin tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bakın.

Haydar 22 Ekim 2021 09:32

Hasan beyi tespitlerinden dolayı tebrik ediyorum. Hayrettin gibi şakşakçılar olduğu sürece ülkemizin ileriye doğru yol kat etmesi olası değildir. Devlet vatandaşına karşı dürüst olmalı, kadro verdik diyorlar, ne kadrosu bu şekilde kadromu olur. Personelleri, Belediye başkanlarının kucağına atmaktan başka bir şey değil. Ee Hayrettin, Senin başkanın 3-4 milyonluk evlerde otursun, bilmem kaç yerden maaş alsın, sende kira öde, karnın doymadan akşamı getir, çocuklarına harçlık vereme, ne yapacağım diye sabah akşam düşün. Yazıktır yaw, günahtır. Personelin aldığı üç kuruşa göz diken idareci olmaz olamaz.

Hasan 21 Ekim 2021 21:27

Hayrettin bey yalakalikta sınır tanımaz biri olduğun her halinde belli.Ya Allah aşkına elini vicdanına koy ona gore yazılar yaz bak ben belediyede yillardir calisan biriyim Mahir beyin belediye personelleri ile ilgili yazılarının tamamı doğru.Yanliş olan bizlerin tum sorunların ana kaynağının başkandan kaynakli olduğu inancında olmamiz.Evet işçi olarak çok büyük sorunlar ile karşı karşıyayız bunun ana kaynağı iktidardır bizlere khk ile sozde kadro yalanı ile kandıran ve gerek belediye bürokratları gerek seçilmişlerin vicdanına hapsetmereleri iktidarın vermedikleri kadro ile bizlerin inanmamızı istemelerinden kaynakli iktidar tüm idarecilere bir rol biçmiş onlarda rollerini oynuyor.ee ne olacak şimdi bizlere düşen 2023 seçimlerinde intikam almamiz.Bizleri artik din iman vatan ve kutsallarımızla kandarmalarına izin vermeyerek bizlerinde birer msnkut olmadigimizi gosterecegiz.

Hamdullah 21 Ekim 2021 18:38

Hayrettin o kadar inanarak boş konusmussunki Allah ailene sabır versin. Anlattiklarin masaldan öte. Bu kadar virgül kullanan başka insanoğlu yok. TDK adına tebrik ediyorum. Madem kolonya işine girdin ona dvm et. senin de dürüstlüğün efendinin izin verdiği kadar. Bu konular seni aşar. Savundugun adamlar gün gelir seni de harcar merak etme. Burda yorum yazan kişiler bireysel olarak yaşananları anlatmış. Toplu cvp verme durumunda değilsin. Allahtan T9 var. Hayrettin bu kadar parmaklarını yordun madem: en büyük sensin. Sen Hep haklısın. Kurumun anlamadığı bu meseleyi bi sen anladın. Brawo hayrettin. Helal olsun hayrettin. Kral hayrettin. Eyüp sabri tuncerin en sadık adamı hayrettin. Yürü bre hayrettin. Seni kesseler acimaz hayrettin.

Bu sabah malatya 21 Ekim 2021 15:03

Hayrettin başdemir sen yalan iftira kimsenin birimi değişmedi kimseyi ordan alıp oraya göndermediler diyordun ya senin yalan söylediğini bu sabah malatya sitesine gir belgeleriyle paylaşmışlar itfaiyecileri park bahçelere vermişler akçadağda kini pütürgeye pütürgede kini darendeye görevlendirme kağıdını paylaşmış haber sitesi yani adamlar kanıtıyla senin yalan söylediğini ispatlamışlar ve bu yorumları okuyanlar senin nasıl bir insan olduğunu iyi anladılar sen en iyisi al kolanyanı gelene gidene hoşgeldin et sen işini yap yalan yanlış konuşma milletin hakkına girme

Hayrettin Başdemir 21 Ekim 2021 12:31

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu Lakaplı Vatandaş,Benim Ne Konuşmam,Nede Kendim Değiştim,Bunu Göremiyecek Kadar Körsen Ben Ne Yapayım,Doğru Sayın Başkan Beye,Yalan,İftira Ve Çamur Atıyorlar,Önceden,Sayın Başkan Bey,Sıkıntısı,Derdi Olan Gelsin Bana Anlatsın Dedi,Hatta Kaç Sefer Toplantıda Söyledi,,Evet Ekmek Yediği Yere İhanet Ederlerse Rabbim,İşlerini,Güçlerini,Rast Getirmez,İsim Vermiyeyim,Bir Başkan Zamanda,3Ay Görev Verilmedi,7 Yere Sürgün Edildim,Hiçbir Suçumda Yokdu,Gidin Kime Sorarsanız Sorun,Ama Sabır Ettim,Allah’a Sığındım Ve Dua Ettim,Sonuç Gördüğünüz Gibi,Doğru Duvar Yıkılmaz,Eğer Siz Doğru Ve Dürüst İseniz,Eninde,Sonunda İşiniz Rast Gider,Bunu Unutmayın,Niye Batayım Doğrular Sizi İncitti Veya Canınızımı Sıktı,Ne Olursa Olsun,Ben Doğruları Söylemeye Devam Edeceğim,Sen Çok Bol Keseden Arıyorsun,Yok Çalışanın Hakkını Yemem,Yok Allah’a Hesap Vereceğim,Asıl Senin Gibiler,Boş Beleş Konuşanlar,Öyle Bir Haram Yerlerki Akıl Mantık İşi Değil,Bir De Kimse Kimsenin Hakkını Yememiş,Doğru Söylüyorsun Burası Muz Cumhuriyeti Değil,Burası Türkiye Cumhuriyeti,Ondan Dolayı,Sizin Gibileri Böyle Rahatlık Batıyor,Dışarda,O kadar İşsiz Varken,Siz Şükür Edeceğiniz Yerde,Ekmek Yediğiniz Yeri Kötülüyorsunuz,Ben 24 Saat Sayın Başkan Beyin,Yanında Değilim Ama,Gitmediklerini Biliyorum,Kim Sayın Başkan Beye Laf Götürüp,Getiriyorsa,O Namussuz,Şerefsizdir,Ama Kimde,Bana İftira,Çamur Atıyorsa,O Namussuz,Şerefsizdir,Erkeğim,Delikanlıyım Diyen Kişi Gelir Bunu İspatlar,Bende,Onun Anlından Öperim,Yoksa Dilini keser,Ben Erkeğim,Delikanlıyım,Demesin Ve Gezmesin,Birde Benim Herkes Be Olduğumu Öğrenmiş,Ben Edkiden Neysem,Şimdide,Oyum,Gelin Ne Olduğumu Öğretin Ben Burdayım,Yoksa Oturun Oturduğunuz Yerde,Benim Yaxmam Herhalde Seni Kızdırıyor,Çünkü Gerçekler İnsanların Zoruna Gider Gardaş,Ben Kimse Susturamaz,Daha da Yazacağım İçinizden Bu Kadar Bana Hakaret Edip Yazanlardan Bir Tana Delikanlı,Erkek Yokmu,Karşıma Çıkıp Yüzüme Söylüyen,Onun İçin Gardaş,Eskiden İlkokul da Kara Tahta Vardı Yazar Silerdik ya Sizlerde Onun Gibi,Yazdıklarınız Boştur.

Hayrettin Başdemir 21 Ekim 2021 11:16

Büyük Köy Belediyesi Lakaplı Vatandaş,Sayın Başkanım,Geldiğinden Beri Malesef Belediyeyi Yerle Bir Etmedi,Tam Tersine,Bir Düzen Getirdi,Bir Disiplin Getirdi,Belediyenin Borcunu Bitirdi,Siz Yalan Söylüyorsunuz,Çalışanın Çoğu Yedek İşi Var,Altında Son Model Sayılacak Şekilde,Lüks Arabalar Var,Gidin Araştırın Geçinemiyoruz Diyenlerin Maaşı Ne Kadar,Sayın Başkanım,Kimsenin Hakkını Gasp Etmez Ve Etmiyor,Gariban İşçinin Parasına da Göz Dikmiyor,Laf Olsun,Torba Dolsun Diye,Kimseye,İftira,Çamur Atmayın.Nihat Lakaplı Vatandaş,Sen Doğru Söylüyorsun,Keşke Gelseler Kontrol Etselerde Boyunun Ölçünü Alsalar,Sabah İle Önceden Kaçta Geliyorlardı,Gardaş,Belediye Çalışanları Neden Sayın Başkanı Sevmiyorlar Biliyorsunuz?Çünkü Sayın Başkan,Geldiğinde Bir Disiplin Getirdi,Bir Kural Getirdi,Hakiki Kamu Çalışanlara Kamu’da Nasıl Davranacağını,Kılık,Kıyafet,Bundan Dolayı Rahatsız Oldular Ve Sevmediler,Ayrıca İlkokul Mezunu,Torpilli İnsanlar,Yüksek Maaş,O Birleri Sanki,Müdür,Daire Başkanı Maaşı Alıyordu,Sayın Başkan Bey,Bunları Düşürdü,Bunlardan Rahatsız Oldular,Tabiki 10-8’i Lanet Okur Rahatsız Olur,Çünkü Sayın Başkan Bey Gelir Gelmez Bey Efendilerin,Rahatları Bozuldu,Altında,Belediyenin Araçları Alındı,Kim Olsa O Kızar,Yoksa Gelin Araştırın Sayın Başkan Bey,Ne Kimsenin Ekmeği İle Oynamış,Ne Maaşıyla Oynamış,Ne Primiyle,Nede ikramiyesi İle Oynamıştır,Üstelik 530 Tl Zam Yapmış,235 Tl Esenlik Alışveriş Kartı Vermiştir,Nihat Bey,Sayın Başkanın,Huzur Hakkı Aldığını Kendiniz Söylüyorsunuz Ondan,Bundan Duyduğunuzu,Peki İspat Edebilirmisiniz,İspat Edemiyecekseniz Boşa Konuşup,Kimseye İftira,Çamur Atmayın,Kimse,Kimsenin 3 Kuruşuna Göz Dikmez,Rahat Olun.Mehmet Lakaplı Vatandaş,Peki Sayın Selahattin Gürkan Başkan Bey,Battalgazi Belediyesinde İken,Yaptığı İcraatları Ve O Yaptığı O Akıllı Binayı Neden Söylemiyorsun,Bak,Gardaşım, Sayın Başkan Bey,Ne Kimsenin Maaşı İle Oynamıştır,Nede,Kimsenin Yerleri İle Oynamıştır,Hiçbir İlkokul Mezununu Özel Kalemden Alıp Memur Yapmamıştır,Bildiğime Göre,Tanıdığıma Göre,Sayın Başkan Bey,Babasının Oğlu Olsa,Kimse Ne Onun Adamı,Nede Yalakasıdır,Çalışan Dürüst İşçi Her Zaman Sever Ve Kollar,Bunu Böyle Bilin,Çalışmayan,Gözünün Nuru,Babasının Oğlu Olsa Affetmez,Gönderir,Sizde Bunu Böyle Bilin,Sırf Gariban Oy Değil,Malatya’nın Oyu İle Geldi,Be Garibana,Nede,Malatya’ya Bir Kötülük Yaptı İyilikten Başka,Ama Biz İyilikten Ne Anlarız, Şu Ana Kadar Hangi Başkan,Bir Çalışanın Yanına Gidip Çalışmasına Katılıp Onunla Beraber Olmuştur,Veya Hangi Başkan,Çalışanla Beraber Oturup Yemek Çay İçmiştir,İşte Biz Nankör Bir Milletiz,Kim Bize Değer Verip Veya Bizimle Beraber Oluyorsa Onu Kötüler,Onun Hakkında Yorum Yazarız,Kimse İlah Değil,Bir Tek İlah Vardır,Oda,Rabbim’dir,Lafı Çarpıtmayın,Mehmet Bey,Kimse Ne Çalıyor,Nede Kendi Adamını İle Koyuyor,İşte Sizin Gibiler Nabal Ve Günah Alıyorsunuz,Benden Size Bir Tavsiye Bir İnsana İftira Atamadan Evvel Önce,İyi Bir Araştırın Ondan Sonra Ne Yorum Yazacaksanız Yazın,Onun Bunun Lafı, Kulakdan Dolma İle Değil Gardaşım

Sedat 21 Ekim 2021 08:46

Mahir Bey Malatya'nın yeni dönemini anlamak istiyorsan Hayrettin abi ile röportaj yap. Hayrettin abi yeni dönemin kanaat önderlerinden. Birkaç ay önce oğlunun sünnet töreni vardı. Malatya'nın bütün siyaset, bürokrasi, sanat camiası oradaydı. Sosyal medyadan fotoğrafları inceledikten sonra Hayrettin abiden randevu al ve röportaj yap. Çok şey öğreneceksin. Hem sen hem Malatya aydınlanma geçirecek.

Hayrettin Başdemir 21 Ekim 2021 08:36

Nabız Lakaplı Zarzavat,Benim Görevim Gelen Misafire Kolonya Döküp Hoşgeldin Demek,Peçete Ve paspasa Gelince Bunları Ben Yapmıyorum Ama Senin Gibi Zarzavatlar,Hem Peçete Hemde Paspas Olmuşlar Haberi Yoktur,Okuma Yazmaya Gelince,Seni Karşıma Getirsinler,Senin Yedi Ceddini Okurum Ve Senin Ne Halt Olduğunu,Nasıl Biri Olduğunu Söylerim Merak Etme,Benim Görevim Ne Olduğunu Senden Öğrenecek Değilim,17 Senedir Çalışma Ve Görev Yönünde Git En Alttan En Üste Kadar Sor Bilmiyorsan,Ama Seni Araştırsak,Allah Bilir,Neler Çıkar Neler,Onun İçin Fazla Rezil Olmadan Susda Otur,Çok Şükür Ben Bu Yaşa Kadar Yalakalık Olsun Diye Kimsenin Ayakkabısını Silmedim Ama Görevim Olsa Ekmeğim İçin Yaparım,Yani Sizin Gibi Değilim,İle Girerken Kaç Tane El Etekler Öptünüz,Her İşi Yaparız Dediniz,Sonra İse Bir Yeriniz Kalktı,Ekmek Yediğiniz Yere İhanet Edip,Yediğiniz Tabağa Ettiniz,Sizin Gibilerden Ne Beklenir,Herşey Ortada,

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu 21 Ekim 2021 08:27

Hayrettin başdemir konuşmaların değişti ilk önce başkana yalan iftira atıyorlar dedin sonra başkanla konuşmadılar dedin sonra yemek yediği yere bunu yaparsa bunlar başına gelir dedin sonra senin şirketin olsa seni mahkemeye verseler ne yaparsın dedin konuştukça batıyorsun mesala benim şirketim olursa hak yemem çalışanımı fazla çalıştırıp mesai vermiyorum demem çünkü bırak mahkemeyi Allah a hesap vericez burasıda muz cumhuriyeti değil kimse kimseyi keyfi mahkemeye veremez durduk yere mahkeme olamaz eğer bunlar keyfi haksız yere belediyeyi mahkemeye veriyorlarsa Allah belalarını versin eğer birilerine yaranmak için böyle konuşuyorsan sana bişey demiyorum ha sen diyorsun ya başkanla konuşulmadı edilmedi ne biliyorsun konuşulmadığını 24 saat başkanla mısın gittiği yerlere sende gidiyor musun ayrıca herkes öğrendi senin başkanın yanında çalıştığın sen tek başına herkese laf yetiştirdin görevini yaptın senin kim olduğunu herkes öğrendi artık bi sus gardaşım yüce türk mahkemesi kim haklı kim haksız kararı verecek en iyi makamdır

Hayrettine cevap 21 Ekim 2021 07:43

Hayrettin sana bu yazdıklarını oku deseler okuyamazsın senin adına yalaka ekibinden biri yazmış az profesyonel olun başkanı bile savunamazken elinize yüzünüze sürerken Başkan sizi nasıl yanında tutuyor Başkan ekibini değiştir nerde elinden bir iş Gelmeyen biri var yanında hayrettin sana gelince yorumların hepsi doğru sen git boş odayı bekle işini yap bilmediğin şeylere karışma

Hamdullah 20 Ekim 2021 22:23

Son 6-7 yorumcu belliki direktif ile gelmişler yoruma. Hepsi bugünkü tarih. Baktılar altta olumsuz yorumlar birikti hemen dengeleme görevi verilmiş. Zaten dolgu malzemesi oldukları çok belli. İlkokul 2.sınıfta şiir yazan çocuklar gibi başkanlarını öven ifadeler kullanmışlar. Kırmızı kurdeleyi hak ettiniz. Verilen görevi yerine getirmenin zaferiyle cayinizi içip tv izleyebilirsiniz.

Nabız 20 Ekim 2021 22:19

Kolonyacı Hayrettin peçeteci hayrettin paspas hayrettin sen nezaman okuma yazma öğrendinde millete cevap veriyorsun.bu yazılanları senin adına kim yazdı.senin görevin kapıda başkanın ayakkabısını silmek.hemen görevine dön.

Hayrettin Başdemir 20 Ekim 2021 21:58

İnsan Lakaplı Gardaşım,En Mantıklı Ve Doğru Sözü SEn Yazmışsın,Anlaştık Gardaş,Ben Bunun Doğru Olmadığını Bir Gün Allah Nasip Ederse Gelip Misafirim Olursan Sana İspatlarım,Anlaştıkmı Gardaşım,Adalet Lakaplı Şahsiyet,Diyorsunki,Çalışanın Ahını Sayın Başkan Alıyor,Peki Ben,Sana Bir şey Soracağım,Senin Bir Şirketin Var Orda Çalışanlar,Şirketi Mahkemeye Verseler Sen Ne Yyaparsın,İkincisi Sayın Başkan Bey Makama Geldiğinden Beri Çocukları Ya Bir,Yada İki Sefer Belediye ye Gelmiştir,Birde Sayın Başkan Bey,Makama Geldiğinde Belediye Hacizlik idi,Şimdi İle Belediyenin Kendi Bünyesinde Kaç Arabası Oldu,Bütün Çalışanlara 530 Tl Zam Yaptı Ve 235 Tl Esenlik Gıda Kartı verdi,Daha Ne Yapsın,Resmen Zalimlik Lakaplı Vatandaş,Aslında Sen Doğru Söylüyorsun,Malatya Ve Malatya Halkına Böyle Dürüst,Çalışkan,Milliyetçi Ve Memleketine Hizmet İçin Yanan Biri Yaramaz,Bir Zamanlar Rahmetli 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal,O zamanda Herkes Helede Malatyalılar,Ondan Şikayetçiydi,Rahmetli,Öldükten Sonra Değerlenmeye Başladı,Sus Malatya Lakaplı Şahsiyet,Erken Seçim Olsa Be Olacak,Allah’ın izniyle,Yine Belediye Seçimlerinde Sayın Selahattin Gürkan Başkanım Gelir,Bende Bir Çalışanım Ve Sayın Başkan Bey Hiçbir Çalışana Mobing Uyguladığını Görmedim,Ekmek Yediği Yere İhanet edenler Hariç, Sayın Başkan Bey,Hiçbir Emekçinin Hakkını Gasp Etmemiş,Hakkını Yememiştir,Helede Gariban İşçinin Parasına Göz Dikmemiştir,O 2 Saat Evvel Arabaya Binip Klimayı Açmak, Sayın Başkanım’dan Evvel İdi,Sen Karştırıyorsun Gardaşım

Cevdet 20 Ekim 2021 21:41

Hayrettin amca buraya da musallat olduysa dağılabilirsiniz. Biraz daha ısrar ederseniz Cumali amca da gelir.

Hayrettin Başdemir 20 Ekim 2021 21:01

Yalakalıkta Son Durum Lakaplı Zarzavat,Sen Delikanlı Ve Erkek Olsan Gelir Yüzüme Bunları Söylerdin,Ama Sende Bu Kalıp Ve Delikanlılık Yoktur,Benim Görevim Sayın Başkanım’ın Güvenliği İçin,Namaz Kılana Kadar Beklemek,Ben Başkaları Gibi Yediğim Tasa Etmiyor Ve Ekmek Yediğim Yeri Mahkemeye Vermiyorum,Evet Hepiniz,Yalancı,Sahtekarsınız,Beni Herkes Bilir,Yalaka Olmadığımı Bilir,Yeri Geldimi Yanlışa Yanlış Derim,Kısacası Sizin Gibi Değilim,Ben Kimseye Yalakalık Yapmıyorum Ve Yapmamda,Bak Sen Delikanlı Olsan Yorumda Lakap Kullanmazsın Açıkça Kim Olduğunu Yazardın,Burda Bile Kim Delikanlı Ve Dürüst Belli Oluyor,İle Girerken Kaç El Etek Öpersiniz,İle Girdikten Sonra Havalanıp,Ekmek Yediğiniz Yere İhanet Edersiniz,Onun İçin Rabbim,İşinizi Rast Getirmez,Eğer 87 Proje Eskilerin İse Neden Onların Zamanında Yapılmadı,Saymaya Gelince Bir Gün Gel Misafirim Ol Sana Hepsini Belgelerle sayayım,Bu Mahkemeye Verenler Hiçbir Zaman Sayın Başkanın Yanına Gidip Derdini Anlattılarmı,Tabi Uyanıklar Dedilerki Mahkemeye Verirsek Akılları Sıra Onun,Bunun Gazına Gelerek,Kazanırız Dediler,Ama Hava Aldılar,Şunu Hiçbir Zaman Unutmayın Ekmek Yediğiniz yere İhanet Etmiyeceksiniz Ve Yemek Yediğiniz Tasa Etmiyeceksiniz Yoksa İşiniz Gücünüz Rast Gitmez.

İnsan 20 Ekim 2021 19:37

Yalaka hayrettin bu yazanlar dediği doğruysa Allah senin belanı versin doğru değilse onların anlaştık Mı?

Yalakalıkta son nokta 20 Ekim 2021 17:56

Hayrettin başdemir senin nasıl biri olduğunu herkes biliyor cuma namazında hemen selahattin gürkanın yanına durmak için başkanı bekleyip onun yanına duruyorsun başkan çıkmadan hemen ayakkabılarını önüne getiriyorsun utanmasan ayakkabılarına silip giydirirsin mahir temurun burda yazdıkları hepsi doğrudur utanmadan birde yalakalık yapacam diye yalan diye konuşuyorsun akçadağdan pütürgeye pütürgeden darendeye dava ettiler diye insanları buraya verdiler dava edenler park bahçelere ve temizlik işlerine verildi eğer bunlar yapılmadıysa yalansa Allah benim belamı versin eğer yapılıpta yapılmadı diye yalan söylüyorsa kim söylüyorsa Allah onu bildiği gibi yapsın 87 proje yapılmış say desen kaçını sayabilirsin recep ivediğin dediği gibi say la yapılan çoğu projede geçmiş yönetimin yarım kalan veya ihaleye çıkılan yapılacak olan projeler ayrıca eğer bu çalışanlar bütün baskılara mobbinge dayanabilipte mahkeme olursa zaten senin söylemene gerek yok çalışanların hakkı yenilmiş mi yenilmemiş mi bütün herkes görür

Hayrettin Başdemir 20 Ekim 2021 15:35

Beddua Lakablı Şahsiyet,Öncelikle O Seviyorum Dediğin Mahir Bey Varya Belediyeden Yolunu Bulamadığı İçin,Sayın Başkana,Çamur Ve İftira Atmaya Başladı,Bakın Beddua Gerçek İse Tutar Değilse Döner Sizi Bulur,Sayın Başkanım İçin,Söylüyorum,Kimseye Malatya’nın Bir Ucundan Öbür Ucuna,Kimse Sürmemiş,Bilip Bilmeden Konuşmayın,Durduk Yere Laf Cambazlığı Yapmayın Gardaşım,Sigara Parası Yok Dediğinizin Hepsinin Altında En Aşağı 2020 Model Araç Var,Nasıl Oluyor,Zavallı Oluyor,Sizde Biraz Denge,Biraz Olgunluk Olsa Kimsenin Çapa Çokuğuna Beddua etmezsiniz,Ama Nerde Sizde O Kafa Ve Zihniyet,Vatandaş Lakaplı Şahsiyet,Dediğin Doğru,Sayın Başkanım Gelir Gelmez,Maaşları Düşürdü Miye Biliyormusun,Çünkü İlkokul Mezunu Ayda 9.500 Tl Maaş Alıyordu,Bundan,Ama Alın Terine Gelince Kimsenin Alın terine Dokunmadı,Anadoluyu Anayurt’ Yapan Malatya İçin Ne Yaptı Diyorsun ya Araştır Çok Geride Ve Çok Cahil Kalmışsın,87 Proje Yaptı,Sen Nerde İdin,Doğru Kilise de Yaptı,Filim Festivali,Defilede Yaptı,Herşey yaptı,Sen Senin İşine Gelen tarafına Bakıyorsun,Vallahi,Bende Belediye Çalışanıyım Ama hiç maaşım kesildiğini görülmedi,Üstelik520 tl Sayın Başkanım Zam yaptı,235 tl esenlik alışveriş kartı verdi,Yav Benim Anlamadığım Siz Kafadan Engelli misiniz,Veya Sayın Selahattin Gürkan Başkan Bey’den,Ne İstiyorsunuz,Anlamadım,Bu Başkanım Zamanında,Suya Zam Gelmedi,Ekmeğe İse Zammı Cahil Başkan Zam Yapmaz,Hükümet Yapar,Belediyede Zulüm Yok Tam Tersine,Herkes Kendi Kafasına Göre Davranayım Diyor,Filiz Lakaplı Hanımefendi,Mahir Beyi Tebrik Ediyorsunuzda,Önce Araştırın,Çünkü Mahir Bey,Belediye Ce Sayın Başkanım’dan Çıkarı Olmayınca,Sayın Başkanım’ı Ve Ekibi Çamur Ve İftira Atmaya Çalışmıştır,Filiz Hanım,Kimse Kimseden Korkmaz Bunu Böyle Bilin,Sayın Başkanım,Kimsenin Ahını Almıyor,Benden Size Bir Tavsiye Biri Hakkında Yorum Yapacaksanız,Öncelikle İyi Bir Araştırın Ve Kimin Doğru,Kimin Yanlış Olduğunu Öğrenin Ondan Sonra Yorumu Yazın,Sayın Başkanım,Kimseyi Satın Almadığı Gibi,Dürüstlüğü,Çalışkanlığı,Milliyetçiliği İle Herkesi Kendisine Bağlamıştır,Şunu da İyi Bilin,Malatya’nında,Malatya’lılarında,Türkiye’ninde,Dünya’nında Tek Sahibi Allah’tır.

Hayrettin Başdemir 20 Ekim 2021 14:21

Mehmet Kutlu Bey,Kimse Kimseden Korkmaz,Siz Önce Bunu Bilin Sonrada Yanındakiler Başkanım’ı Yaptığı Hizmetten Ve Dürüstlüğünden Seviyor Yalakalığından Değil Zaten Sayın Başkanım,Yalakalıktan Hoşlanmaz,Birde konuşurken Sözlerinize Dikkat Edin Kimsenin Ailesi Hakkında Konuşamazsınız,O Hakkı Kimse Size Vermemiştir,Edebinizi Takının,Hattinizi Aşmayın,Şakacı Bey,Her Şeyi Sendikaya Bağlamayın,Neticede Buranın Bir Mülkü Amiri Var,Çalışan,Bu Mülkü Amiri Bir şeye Takmıyacak,Gidip,Mahkemeye Verecek,Siz Kendinizi,Sayın Başkanım’ın,Yerine Koyun Çalışanlar,Sizin Yanınıza Hiç Gelmemiş,Derdini Size Hiç Anlatmamış,Direk Mahkeme Yoluyla Hak Aramaya Çalışmış Siz Olsaydınız Ne Yapardınız,Malatyalı Denilen Zat,Kimse,Kimseye Mobbing Uygulamıyor,Size Gelince,Malatyalı Diye Yazmışsınız Ya kendinize,Siz Malatyalı Olamazsınız,Çünkü Gerçek Bir Malatyalı Olsaydınız,Bu Kadar Hizmet Veren,Milliyetçi,Dürüst,Çalışkan Ve Memleket Sevdalısı Bir Başkanın Yanında Olurdunuz,Karşısında Değil,Ama Bize Böyleleri Yaramaz,Gardaş Hangi Personeli Mağdurmuş,Gel Göster Bakalım,Dışarda,Fabrikada Çalışan Bir İşçi Ne Kadar Alıyor,Birde O Mağdur Dediğin Kişilere Sor Ne Kadar Alıyor,Biraz Dürüst Olalım Ve Doğruları Konuşalım Lütfen

kadir 20 Ekim 2021 13:47

şartları beğenmiyorlarsa işi bıraksınlar,bunlar ilkokul mezunu olarak zamanında belde veya ilçe belediyelerinde işe girmiş aylık en az 10 bin lira maaş alan tayfa... başkan zorla çalıştırmıyor ya istifa etsinler...

MEHMET KUTLU 20 Ekim 2021 11:10

TÜM MALATYA ADAMDAN RAHATSIZ AMA TÜM MALATYA ADAMI YALIYOR, BU NASIL OLUYOR ANLAMIYORUM, ARKASINDAN ATANLAR YANINDA YALAKALIKTA SAVAŞIYOR GARİP BİR ŞEHİR MALATYA YA.... MENFAAT OLDU MU HAKSIZLIK KARSIDINDA SUSARIZ DİMİ MALATYA AYAKLANMASI LAZIM BU ADAMDAN DOLAYI AMA NE YAZIKKİ VEKİLLER BİLE ADAMA BİŞEY YAPAMIYOR KORKUYOR. MAHİR BEY SİZ BENCE VEKİL OLUN. SİZİN GİBİLER ORDA OLMADIGI SÜRECE MALATYAMIN KADERİ HEP BÖYLE OLACAK. İDARECİ OLMAK İÇİN ADAMIN EVİNE KARISINI GÖTÜRÜP YALVARAN YALAKA İNSANLAR ÇOK YA...

Garibbb 20 Ekim 2021 11:00

Sendika seciminde el birligi ile mevcudu sectik demek memnunuz sımdı zulümden bahsedyorz. secimde bir tane tek kalifiye aday vardı onuda el birligi ile cıkartmadık o efendi cocugun hakkını yedik onu görünce kafamı eyiyorum

Hayrettin Başdemir 20 Ekim 2021 10:43

İster Battalgazi Belediye Personeli,İster Malatya Büyükşehir Belediyesi personeli Olsun,Selahattin Gürkan Başkan,Gibi Bir İnsan Yaramaz,Çünkü Bu Kişiler Torpille Bir Yere Gelmişler,Yediği Tabağa Edip,Hem Kendi Amirleriine,Hemde Mülkü Amirlerine Saygısızlık Etmişlerdir,O Bir Garibanlar İse Sesleri Çıkmuyarak Saygı İle,Ekmeğine Dört Elle Sahip Çıkup Çıkıyorlar.AH MALATYAM DENİLEN ZAT,Sayın Selahattin Başkanım’ın,Yaptığı Şeyler Ortada,Senin Gibi Çabulcuya İnandıracak Değil,Sayın Başkanım,Kabadayı Değil,Malatya’nın Ve Malatyalıların Gönlünü Kazanan,Dürüst,Çalışkan,Milliyetçi Ve Ahlaklı Bir İnsandır,Sizin Gibi Değil,Malatya’ya Tam 87 Proje Yaptı,Arajtırın Görün,Ama Sizin İşinize Gelmez,Sayın Başkanım,Personeli,Ama Çalışan,Çalışkan Personeli Baş taçı Yaptı Ve Hakkını Yemedi,Tabi Bazılarının İşine Gelmedi.

Battalgazi 19 Ekim 2021 23:44

selahattin gürkan Battalgazi belediyesindeyken gebe bayan personelin özel çekmecesini açıp temiz mi diye kontrol eden bir kişi. Bütün belediye personeli bunu biliyor. Büyükşehire geçince fıtratın değişeceğini mi sandınız?

Ah Malatyam 19 Ekim 2021 23:41

Malatya tarihinde selahatin Gürkan gibi bir belediye başkanı gelmedi Malatya yapmadığı kabadayılık yok kendi partisinin mensuplarına itibar suikasti yapan ve halen o parinin mensubu olan bir karakterdir selahatin Gürkan Ahmet Çakır dönemini eleştirirken hatırlarsanız 2 Milyonluk işi 20 .000 yaptığın söyledi millete alkışladı bak selahtin sen sırf kamyonların yakıtı 20.000 TL den fazladır Anayurt Bulvarı 3.3 Km sen kamuoyuna 30 km diye yutturdun Ali isminde bir gazeteci de seni hep parlatıp parlatıp duruyor eğer o seni parlatan gazeteci gazetecik ahlakı varsa buna da cevap versin adam gazeteciliği bırakıp senin propaganda nı yapıyor birde Belediye personeli dahil sen aday gösterildiğinde seni kahraman gibi karşılanır personel Ahmet Çakır ve Hacı Uğur Polatı istediklerini Selahatin başkanlarını isteklerini haykıra haykıra söylediler alın size selahatin adam Persolene toplantı yapıyor ben size öyle bir maaş sıkalası yapacamki bana yatıp kalkıp dua edeceksiniz dediğimde tüp çoğu personel avuçlarının içi patlayıncasına alkışlar ve sloganlar attılar adam 10 gün sonra memur dahil hepsinin maaşını kesti gözünüzde büyüttüğüz selahattin sizi bir sinek kadar bile görmedi Bunun bir an önce gitmesi lazım bunun getirdiği 1 kaç idareci haricinde atandığı kim varsa o yalakalarında gitmesi lazım baş pisikopos selahatin yanlışmı düşünüyorum değerli Malatyalılar

Sakacı 19 Ekim 2021 23:08

Haklısınız yazı tam açıklamış harika tespit eeee gel gelelim bu personelin sendikası yok mu. Kesintiler ile yeri makam odası olan makam araçlarına binen, sendikacıyım deyip hiç işe gitmeyen sendikacı yönetim kurulu yok mu. Belediye de çalışanların sendikası yok mu. Belediyecilikten gelen anlayan yok mu STK lar ne iş yapar İşi chp mı çözecek Sözcü gazetesi mı çözecek En iyisi fox tv ye haber olmak ve bağırararak sendika yok desinler Yada gürkan sendika başkanı mı oldu Yada sendikanın yönetiminde gürkan mı var bu nasıl iş

Garip 19 Ekim 2021 21:30

Sendika başkanına oy verip geri seçenler utansın heray para kes sonra kör sağiri oyna yalakalikta usta olmuş.

Malatyalı 19 Ekim 2021 19:16

Veli Ağbaba, fiyat artışlarının yüksek olduğunu ve vatandaşın alım gücünün azaldığını dile getirerek hükümeti eleştiriyor ama düşünün bu kadar alım gücünün düşmesine rağmen birde üstüne seçimden önce personelin gelirinden kesinti yapmayacağım diye söz verdiği halde seçimden hemen sonra personeline ekonomik mobbing uygulayan bir belediye başkanını hiç eleştirdiği görülmemiş, sahte yüzleri burada çıkıyor ortaya sözde mağdurun yanında, bunlara rahmetli Erbakanın söylediği gibi "hadi oradan" diyesi geliyor insanın, seçimden bu yana mağdur olan o kadar personel için ne yapmış acaba. Bu sürece AKP ve MHP siyasilerininde sessiz kalması onlarında söylediklerinde samimi olmadıklarını ortaya koymuştur, bu sebeple herkes asıl yüzünü Malatyaya göstermiştir. Önümüzdeki seçimlerde mağduriyetleri dile getiren partiler ön plana çıkacaktır anlaşılan.

Beddua 19 Ekim 2021 19:15

Mazlumun garibanın haksızlık karşısında susmadigin için seni seviyoruz Mahir Temur :boyle zulüm görülmedi bu nasıl yaklaşım bunlar insan değil biz kimiz biz bu memleketin insani değilmiyiz Allah sizin belanizi versin ,adami sürmüş Malatya'nın bir ucundan diğer ucuna evde colugu çocuğu var cebinde sigara parası yok size kolay ölüm yok Selahattin Gürkan cemal Nogay ismail Nacar Hanifi acar ve 5 kuruş etemyen bünyamin galeri Allah sizleri cocuklarinizin imtihan etsin inşallah hepiniz aynisiniz işçinin yanında olsaniz o koltuklarda oturmaz istifa erdersiniz itfaiye müdürü Ahmet Kılınç : siz KPSS mi ise girdiniz siz torpille ise girdiniz davani geri cek bu nasıl konuşma iscide insan elbet hepimiz birgün öleceksiniz : şimdi susuyoruz bize yaptiklariniz ahirette sorulacak kul hakkımız olsun .

Vatandaş 19 Ekim 2021 19:15

Şehrül emin gelir gelmez ilk işi personelin maaşı oldu çalışanların alın terini vermedi buna kimse ses çıkaramadı ve şimdi haklarını arıyorlar diye neler yapılıyor şehrül emin malatya için ne yaptı anadoluyu anayurt yapan malatya için ne yaptı kilise onardı film festivali yaptı defile yaptı belediye borçlu personelin maaşı kesilsin ama itibardan taviz olmaz şehrül eminin zamanında suya ulaşıma ekmeğe ne kadar zam yapıldı anadoluyu anayurt yapan malatya için ne yaptı şehrül eminimiz adalet ve kalkınma partisi artık herkesin gözünden düştü nasıl adelet nasıl bir kalkınma bu çalışanlara görülen zulüm bundan sonra ak partiye oy yok çünkü adelet yok zulüm var

Filiz 19 Ekim 2021 17:42

Mahir bey sizi tebrik ederim diğer meslektaşlariniza bu haberi yaptırmadilar niye yapmadilarsa orasida muamma korkudan mi yoksa saygıdan mi siz habercisiniz biraz cesur olun gerçekleri gizlemeyin sizde sayin Gürkan ve ekibi gibi mazlumun ahını almayinsadece haberciler değil bilipte susan herkes cesur olun dogrunun sahibi Allah doğru direk yıkılmaz korkmayın. malesef sayın Gürkan hepsini nasıl satın aldıysa malatyaninda malatyalilarinda sahibi kralı o ya . Dur bakalım saltanatınız daha nekadar sürecek inceldiği yerden kopacak inşallah tez zamanda......

Adalet 19 Ekim 2021 17:05

Selahattin Başkana söylenecek söz yok belediye personellerinin ve çocuklarının ahını çoktan aldı Allah’a havale ettik o artık Allah ile kendi arasında birilerinin çocukları ailesi rahat ederken birilerinin hakkı yeniyorsa biz bu işe dur deriz bu saatten sonra kimsenin hakkı için Selahattin Başkana oy verilmez Allah var Gam yok keder yok Alemlerin rabbi olan Allah kul hakkıyla karşıma gelmeyin diyor Cemal Nogay İsmail Nacar Yaradan var sabredin Allah yarına bırakır ama yanınıza bırakmaz bekleyip göreceğiz

Burak 19 Ekim 2021 16:48

Sendika sendika değil, vekil vekil değil, başkan başkan değil, parti parti değil. Hangi birini düzeltecen. İşçileri Allah kurtarsın. Bunu baba baba diye başımıza saranların da en alttan en üste kadar hepsinin Allah belasını versin.

Resmen Zalimlik 19 Ekim 2021 15:03

Vallahi sonuna kadar haklı bir yazı mahir baba. Bu zulmü kim engelleyecek. Yok mu bi babayiğit. Yeni Refahtan Bilal Yıldırım dan Allah razı gele. Aslında o yigit adam ama ona da yedirmezler çünki buradaki aç kurtlar doğru söyleyeni dokuz köyden kovirlar. Ama bu yeni refah veya diğer partiler bunun peşini bırakmasın. Veli Ağbaba içki yasağı için Allah'a havale etmişti çok Allah inancı varsa buradaki mazlum insanların da sesi olsun. Neredeyse 20 yıllık ak partiliyim e aha hem vallah olsun hem billah olsun daha bunlara oy vermeyecem, yeni refah için kapı kapı dolasacam.

Sus Malatya 19 Ekim 2021 14:33

Siyasiler sus STK’lar sus Sus Malatya sus Nereye Kadar Susacaksın bakalım 2023 yılında yapılması beklenen seçim bu kafa yapılarının yüzünden erken yapılacak göreceksiniz seçimlerde Reisi yıkacak işte bu zihniyetteki Başkanlar.Çalışma Arkadaşlarının hakkını yiyen onlara mobing uygulayan yerlerini değiştiren hakkını aramasına müsade edilmeyen emEkçilerin hakkını Gasp eden YAPI Az kaldı. Arabasına Binmeden 2 saat öncesinden klimasını açıp içini serinlettiği söylenen zihniyet Gariban işçinin parasına göz dikiyor bunun adınada Tasarruf diyor Gülelim Hep beraber

BÜYÜK KÖY BELEDİYESİ 19 Ekim 2021 14:28

Mahir bey gönlünüze sağlık. Bu şahıs ve ekibi maalesef belediyemizi yerle bir etti. Biz maaşı dışında geliri olmayan binlerce insanız. 3 yıldır enflasyona ezildik ve inanın geçinemiyoruz.Çocuklarımıza evimize sevindirecek bir şey alma imkanımız kalmadı. Öncelikle mesailerimizi,ücretlerimizi,emeklilik hayalimiz olan SSK günlerimizi,çalışma huzurumuzu,umutlarımızı çaldılar.Biz de il başkanını,başta tüfekçi olan zat ile milletvekillerini,tüm Malatya parti yöneticilerini ve başkanı Allah’a havale ediyoruz. Zulümün biteceği günü hasretle bekliyoruz.Her dönemin zavallısı,Hanifi Acar’ı unutmuyoruz.İhanetin adresi geleriyi unutmuyoruz.And olsun

nihat 19 Ekim 2021 14:22

itfayede olanlar sadece devede kulak. siz birde gelin belediye binasında ve maskide olanları görün. Selahattin gürkan büyük haksızlık yapıyor çok ahh alıyor. belediye çalışanlarından 10 kişiden 8 i lanet okuyor. diğer 2 side kıralcılar. Bir daha Ak partiye oy vermemeye yemin etmemin tek sebebidir gürkan. Vekillere de bravo, dilsizler.

Yazıklar olsun 19 Ekim 2021 14:21

Yazık;Milletin Ekmeğiyle maaşıyla primiyle ikramiyesiyle oynayan zihniyete Yazıklar Olsun Kendisi kaç yerden huzur hakkı alıyor bir açıklasın daha bir kaç ay önce organizede gitmediği toplantıdan 60 bine yakın huzur hakkı aldığı söylenen kişi bunları nasıl yapar birde banka hesaplarına bakacaktı ne oldu üstü kapandı gitti fakirin fukaranın emekçinin 3 kuruşuna göz dikmeyin işinizi yapın tabi ehliyetiniz liyakatınız varsa

MEHMET 19 Ekim 2021 14:07

Mahir Abim seni severiz sayarız ama inan o personel hepsini hak ediyor oy verirken yalakalık ederken iyiydi şimdi mi akılları basına geldi. Adam battalgazide ne oldugu belli idi orda bir sürü personelin ekmeği ile oynadı, bir sürü perseonlin maaşı ile yerleri ile oynayıp kendi yalakalarını bir yerlere getirdi ilk okul mezununu özel kalemden alıp memur etti kimse bu haksızlık karsısında sesini çıkarmadı. Battalgazide bir sürü persenel hergün başkana beddua ediyor sadece yalakaları hariç. Büyükşehirde bunları bildği halde yalakalık etti oylarını verdiler inan canları cehenneme hepsinin insallah işten de cıkartır başkan. Kurtarıcı başkan diye büyükşehir sectiler adam güzelim Ahmet ÇAKIRIN yaptıgı herseyi silip süpürdü yalaka vekiller sustu halk sustu kimse konusamadı şimdi boşverin itfaiye perseonlini iyi olmuş ben bayram ediyorum inan ekmekle oynamak kötü ama bunlar hak edenler. Hanifi ACAR GİBİLERİ DE KOLTUK İÇİN VARLAR SADECE İSTİFA ETMEZLER SELAHATTİN CEVRESİ HEPSİ BÖYLE Kİ HAKSIZLIK KARSISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTAN HEPSİ .Gariban yalakalık edip nunlara oy veriyor ki bir ekmek sahibi olsun bunlar da garibanın oyu ile gelip sadece garibanı süründürüyor artık Malatya uyanmalı bu ve buna benzeri hiç kimseye hangi partiden olursa olsun oy vermemeli yok bizim oyumuz reise diyerek sıyıramaz kimse. Oylar reise ise neden bu adamın zulumlerini reis müdahale etmiyor. Neden bu adam malına mal katıyor günden güne zengin oluyor siyasi gücü artıyor söyler misin. Allahın adaleti büyük gerisi hikaye. Akpartili oldugum için utanıyorum artık ama Akparti belediyelerinde dönen oyunlar inan hiç bir yerde dönmüyor yazık vallahi yazık reis görmüyor mu duymuyor mu bilmiyorum ama olan garibana oluyor bak...belediyelerde sadece güç kavgası var ben ilah oldum ben ne dersem o olur kavgası var, kendi cıkarları için calısmak calmak var, kendi adamalrını işe koymak var sadece inanın

Yazarın Diğer Yazıları