Mahir Temur

Gürkan, Çakır'a teşekkür etmeli

Mahir Temur

(Bu yazı iki başlıklıdır. İkinci başlık: Narmikan Büyükşehir Belediyesi)

Malatya’da siyaset çok basitleşti.

Kendini 19. yüzyılda zanneden ekipler gördükçe açıkçası üzülüyorum.

Bilginin bu kadar hızlı yayıldığı bir çağda sanki Narmikan Büyükşehir Belediyesiymiş gibi kimsenin paylaşılan haberi çek etmeyeceğini düşünen ekipler ve başkanlar bu yüzyıla hitap etmiyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi dün tüm basına bir bülten gönderdi.

Dün AK Parti’nin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan bir video izlettirdi.

Bu videoda AK Partili belediyelerin yapmış olduğu eserler gösterildi. 2004’ten 2009’dan ve 2019’dan şehirlerdeki eserlere yer verilen videoya atıfta bulunan Başkan Gürkan yönetimindeki Malatya Büyükşehir Belediyesi, övgüyü hemen üstüne aldı.

Hürriyet Parkı, Turgut Özal Tabiat Parkı, Sanat Sokağı ve Kültür Evi gösterilmişti videoda.

Ahmet Çakır döneminde yapılmış hizmetler…

Yerim dar olduğu için bugünlük kısa kesmek istiyorum.

Başkan Gürkan ve ekibi yatıp-kalkıp Ahmet Çakır’a sürekli teşekkür etmelidir.

Hatta Ahmet Çakır ekibinden danışmanlık hizmeti almalıdır.

Sonuçta konumuz Malatya menfaati…

Bu arada yaptıkları her hareketle eskiyi kötülemek niyetinde olup sürekli eskiyi arar hale getiren bu ekibin kısa zamanda Cumhuriyet tarihine geçtiklerini vurgulamak istiyorum.

Kendilerini Narmikan Büyükşehir Belediyesi’nde zanneden ekibin şunu anlaması lazım;

Ahmet Çakır’ın A’sını ağzına almak istemeyen ekip, kendi elleriyle Ahmet Çakır’ın yaptığı hizmetleri tekrar Malatyalılara ballandıra ballandıra anlatmış oldu.

Yapılmak istenen ile ortaya çıkan sonucu yine görmezler.

Tek görecekleri şey bizim bunu yazmamız.

Suçlu yapan değil yazan olduğu için alıştık artık.

En iyisi biz sabırla Narmikan kavununun sezonda çıkmasını bekleyelim!

https://twitter.com/mahirtemur

Yorumlar 13
mehmet KUTLU 12 Şubat 2021 15:00

Malatyaya Ahmet ÇAKIR GİBİ bir yiğit evladı belediye başkanı lazım inan onun hakkını yediler iftiralar attılar Onun varlıgı bizim kazancımız olur Ahmet başkana teşekkür ederiz hizmetleri için vekilliği bırakıp başkan olmasını temenni ederim. Millet bilmez ama MALATYA'YA AHMET ÇAKIR ve ABDULLAH ŞEREFHANLI GİBİ DÜRÜST İNSANLARIN SİYASETTE OLMASI COK İSTERDİM.

mehmet 12 Şubat 2021 09:39

Mahir Bey herkesin hakkını eline vermen çok güzel tespitlerin çok güzel. Malatya'da azda olsa sizin gibi gazetecilerin olması bizi umutlandırıyor, sevindiriyor. Sesimiz olduğunuz için, reklam başkanlarının yalanlarını çıkardığın için teşekkür ederiz. Malatya'nın sesi olmaya devam edin lütfen

Malatya 12 Şubat 2021 02:57

Çalışan işçiler olarak bizde Ahmet Çakıra teşekkür ederiz hiç olmazsa işçiyle uğraşmiyordu yöneticiler sesiniz bu dünyada çıkmıyor inşallah ebedi dünyada size sorulacak ekmeğe muhtaç ettiğiniz bu işçilerin vebali._____herhangi bir idareci kıyamet günü huzura geldiğinde adil ise adalet onu kurtaracak zalim ise zulüm onu felakete surukleyecek hadisi şerif....

Yavuz 11 Şubat 2021 23:28

Montajla,kurguyla,alavare dalavereyle kendilerini başarılı göstermeye çalışan Belediye yetkilileri,milletin aklıyla alay etmeyi alışkanlık haline dönüştürdü.Artık yalan söylerken yüzleri de kızarmıyor artık.

Murat 11 Şubat 2021 22:12

Geçen gün danışmana yazan arkadaşlar nerede bugün yoklar başkanı yazınca ses Yok kendilerine gelince parmakları koptu yorum yazmaktan Selahattin Gürkan bunu gözden geçirsin bu ekipten olmaz sonrada Mahir Temur un talebi karşılanmadı diyorlar harbi aklımızla dalga geçiyorlar

Reis 11 Şubat 2021 21:27

Bu haberi en çok okuyanın belediye basın birimi olduğuna eminim sosyal medyada kim beğenmiş yorum yapmış burdan kim ne yorumlamış diye bakıp liste yaptıklarına da eminim.İnsanların yorumlarını gizleyen ve en ufak eleştiriye tahammülü olmayan insanlardan bu yazıyı da engellemeleri beklenir.İyi ki Mahir bey varda sesimiz oluyor.yazıları okurken Helal olsun çok doğru yazıyor diyoruz .

Adalet 11 Şubat 2021 21:23

Baştan sona haklı bir yazı. Maalesef biz bunları beğenemiyoruz adımız listelerde yer almasın diye.Ahmet Çakır döneminde yapılan faaliyetler dışında eser gören varsa söylesin bilelim reklam kokan hareketler görmek değil icraat görmek istiyoruz zira Malatya bunları hak ediyor umarım başkanın ekibi dalkavukluğu bırakıp iş yapar

Asıl 11 Şubat 2021 20:52

Mahir Bey haklı Büyükşehir Belediyesinin yaptığı gözle görülür hiç bir şey yok icraat yok laf

Gökhan 11 Şubat 2021 19:24

Mahir Bey, senin yüzünden rahat yüzü görmedi adamlar. Ne güzel sallıyorlardı kimse sorgulamıyordu. Şimdi bir sürü siteye, gazeteye, yazara bir sürü ödeme yapıyorlar ama hiçbirini okumuyor, her gün korka korka seni okuyorlar. Hatta her yazına altında yeni yorum var mı diye döne döne bakıyorlar. Bu korku da onlara yeter. Narmikan'a saygılar sevgiler.

Cenk 11 Şubat 2021 19:18

Çok okuyunca, çok bilince, liseyi derece ile bitirince, iki diploma alınca, avukat olunca böyle oluyor. At sahibine göre kişniyor. Yalanla dolanla nereye kadar gidecek bakalım.

hasan 11 Şubat 2021 16:47

bakış açısı budur işte.

Cafer 11 Şubat 2021 14:52

Narmikan kavunu da güzeldir ama

Yaşar 11 Şubat 2021 14:48

Narmikan Büyükşehir Belediyesi süper isim olmuş

Yazarın Diğer Yazıları