Mahir Temur

Ertaç beni tutsun diye koştum!

Mahir Temur

Bundan 2 yıl önce resmi olarak Süper Lig’den alt lige düşen Yeni Malatyaspor için o zamanlar herkes Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederken ben “Adil Gevrek’i Kulübe sokmayın” diye yazılar yazıyordum.

Bu zihniyet aynı hataları tekrar edecektir, bugün Cumhurbaşkanı sayesinde düşmedik ama aynı şeylere devam edip farklı sonuç bekleyemeyiz diye yazılar yazıyordum.

Bir masa etrafında dahi toplanmayı genelde beceremeyen Malatya’yı yönetenler aynı bizim gibi Kayserispor maçının bitiş düdüğüyle Adil Gevrek’in yeşil sahaya inip deparını bizim gibi izlediler.

Görünen o ki bu depardan sonra da bizim gibi seyrediyorlar!

Bugün Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’mizi ziyaret eden Öznur Çalık’a “Bu olaylardan sonra Adil Gevrek ile görüştünüz mü?” soruma “hayır” dedi.

Bir telefon görüşmesi dahi yapılmamış!

Sayın Çalık’ın Yeni Malatyaspor hassasiyetini biliyorum ama tüm ülkeye rezil olmuşken bir telefon görüşmesi dahi yapılmamışsa vay halimize…

Muhtemelen diğer vekiller de görüşmemiştir!

“Sayın Başkan, hakeme saldırmak ne demektir! Bu ruh halindeyken Yeni Malatyaspor’umuzu yönetemediğiniz belli… 7 yıl hizmet ettiniz ama görünen o ki bu hizmetleriniz her geçen gün unutulacaktır. Bu saatten sonra 20 takımlı ligde sonuncuyuz. Lütfen gereğini yapın” diye en azından AK Parti vekilleri ile merkezdeki üç belediye başkanımız bu şekilde görüş belirtse…

Yani Malatya’yı yönetenler ve Yeni Malatyaspor’a para verenler bu şekilde açık açık Sayın Gevrek’e bu inadın YMS’ye büyük zarar verdiğini açık açık anlatsalar yine bi şeyler olurdu.

Afrika ülkelerinde dahi görmeyeceğimiz hareketleri Süper Lig’te mücadele veren bir takımın başkanı bu ruh haline dönüşmesine iyi bakmak gerekir!

Başkan hakeme saldırırsa taraftar ne yapar acaba, sorusuna dahi bakmadık çünkü taraftarların büyük çoğunluğu Adil Gevrek’in koltuğunu bırakmamak için her şeyi yapacağını biliyor maalesef!

Peki bu olay olduktan sonra Başkan Gevrek ne dedi?

Kulüpler Birliği Vakfı’nın gerçekleştirdiği toplantının ardından Başkan Adil Gevrek konuşmuş!

“Oraya hakemi dövmeye gitmedim. Öyle bir amacım olsa zaten yapardım” demiş.

Bir şehri tüm ülkeye rezil etmiş bir insanın cevabı ise ayrı rezillik!

Bir sağ açık oyuncusu gibi atılan deparı kaleci Ertaç tutsun diye mi attın Başkan?

Allah’tan “Oraya hakemi dövmeye gitmedim. Ertaç beni tutsun diye gittim” demedi!

En azından kameralar karşısına Ertaç’ı da yanına alıp açıklama yapmadı!

Düşüncesine…

Ertaç ile Başkan kameralar karşısında açıklama yapıyor.

“Ertaç söylesene…” diyen Başkan Gevrek’e mahcup bir yüz ifadesiyle cevap veren Ertaç, “Biz antrenmanda dahi bu şekilde tutuş hareketleri yapıyoruz. Başkan birinin üzerine saldırı yapar gibi koşar ben ise başkanı tutmaya çalışırım. Hem ben farklı bir idman metodu ile çalışmış oluyorum hem de Başkan spor yapmış oluyor. Kayserispor maçının ardında ise aynen bu şekilde oldu” diye açıklama yaptığını hayal etsenize…

Beterin de beteri vardır!

Hakemi dövmeye gitmemişmiş!

Uzatmayayım…

İstifa et Adil Gevrek, istifa et!

https://twitter.com/mahirtemur

Yazarın Diğer Yazıları