Mahir Temur

Danışman yine iftira atmış!

Mahir Temur

Geçen hafta Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Fatih Kerimoğlu’nun BUSABAH gazetesine verdiği röportajı kaçırmışım.

Zaten röportajın yarısı benimle alakalı…

Biz buradan açık açık eleştiriyoruz tabii ki eleştirilenler de eleştirecek.

Takıldığım nokta beni eleştirmesi değil direkt iftira atması.

Öncelikle gazeteci arkadaşımızın “Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım ile görüşmeniz bazı mecralarda tepki ile karşılandı. Bu tepkileri nasıl yorumlarsınız?” sorusu teknik olarak yanlış olmuş.

Birincisi, sadece o görüşmeyi ben yazdım.

İkincisi, o görüşmeyi tepki ile karşılamadım. Sadece verilen fotoğrafı canlandırdım. Biraz tariz, az biraz kinaye biraz da yapılanın aslında doğru olduğunu yazdım.

Arabozucunun arabulucu olmasının iyi olduğunu düşünenlerdenim.

En azından Malatya için faydalıdır bu tür hareketler.

Neyse, burası da çok önemli değil.

Fakat Kerimoğlu’nun şu sözlerine cevap vermem lazım.

Şöyle diyor Danışman:

“Geçenlerde bir telefon geldi. Gazeteci olmayan bir kişi talepte bulundu. Talebinin hukuki olmaması nedeniyle talebini gerçekleştiremedik. Çünkü bu toplumun hakkına sıkıntı doğuracak bir durumdu. Sonra o görüşme içerisinde gazeteci yazarlardan söz etti. İki kişiden bahsetti. ‘Onları size karşı ben durduruyorum, ben eleştirilerini durduruyorum’ dedi. Ve birkaç gün sonra o iki gazetecimizden şahsıma yönelik eleştiriler geldi. 

Bu duruma bizim cenahtan baktığımız zaman neyin neyden kaynaklandığını çok iyi biliyorsunuz. Ama bir taraftan da üzülmüş oluyoruz. Çünkü birilerinin şahsi hırsları, haksız talepleri yerine gelsin diye kimi önemli kalemlerin kendilerini bu manada kullandırmaya müsaade etmesi onlar adına bizi üzüyor.”

Noktasına dokunmadan yazdım.

Fatih Kerimoğlu şunu diyor;

Benim bir tanıdığım Kerimoğlu’ndan hukuki olmayan bir istekte bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirmemek için beni durduruyormuş. O tanıdığımın isteği olmadığı için Bilal Yıldırım ile olan görüşmesini eleştirmişim!

Kısacası tetikçilik yapmışım, diyor Danışman hazretleri!

Kerimoğlu sanırım beni halen tanıyamadı keşke beni iyi tanıyan ve kendisinin danışmanı gibi davranan Fatih Avcı’ya sorsaydı beni.

Keşke o sözde beni engelleyen tanıdığım aradığında Danışmanın Danışmanı beni arasaydı!

Bu kaçıncı iftira arkadaş!

Beni, sizi tehdit ettikten sonra Savcılığa verdiğiniz ve sonra makamında fotoğraf verebildiğiniz gazetecilere benzetmeyin, diye kaç kez yazdım!

Hiçbir yakınımın, hiçbir tanıdığımın sizden özel isteği olamaz!

Kimden bahsettiğini bilmiyorum ama tahminlerim var.

Fakat beni engellediğini iddia eden sözde tanıdığıma keşke sorsaydınız, bu mu engellenmiş hali?

Ortalıkta dolaşıp Mahir Temur işi gücü bırakmış bizi eleştiriyor, deyip sonra beni engellediğini iddia eden sözde tanıdığıma inanmanız aklınızın başınızda olmadığını gösterir!

Tabii öyle bir sözde tanıdığım varsa!

Buradan açık bir şekilde yazıyorum:

Benim adımı ortalıkta dolaştırıp sizlerden her hangi bir istekte bulunan kim olursa olsun inanmayın!

Ben yazı konusunda babamı tanımam, bunu bilesiniz!

Yazdıklarım yanlış da olabilir…

Hata da yapabiliriz ama o hata benimdir.

Kimsenin hatasını üstüne alıp yazı yazmam!

Aslında bunu çok iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor!

https://twitter.com/mahirtemur

Yorumlar 19
Burhan 10 Şubat 2021 22:34

Bugün basına gönderdikleri bültene bir bak. Adamlar Cumhurbaşkanı'nın sözlerini çarpıtıp işlerine geldiği gibi servis ediyor sen Mahir Temur'un derdine düşmüşsün. Cumhurbaşkanına, milletvekiline bunu yapan sana bana ne yapmaz ki. Yerinde olsam pes ederim Selahattin ile de danışmanları ile de başetmek imkansız çünkü sınırları yok kuralları yok doğru konuşma ihtiyaçları yok ve ne derlerse inanmaya savunmaya hazır yüzlerce paralı askerleri var.

Çalışan 08 Şubat 2021 22:35

Sayın danışman birde çalışanın hakkını savunun bildiğim kadarıyla avukatsiniz ayın 30 günü çalıştırıp 15 gün sigortalı gösteriliyor mesai vermiyor bunlari savunun şirket personeline pandemi var memura yok bu insanlar fazla para istemiyor hakkını istiyor niye belediye üst yöneticilerinden birileri işçiyle ilgilenmiyor niye garibanın hakki yeniyor Mahir Temur kardeşim gazeteci basın özgürlüğü adı altında herkesi eleştiriyor bizde sesimizi duyurmak için yorum yapiyoruz ama kimse duymadı duymakta istemiyor hak Adalet yokolmuş eski günleri mumla arıyoruz

Arif 08 Şubat 2021 21:57

Mahir bey boş lakırdılara kulak ! asmayın meyve veren ağaç taşlanır...

Necmi 08 Şubat 2021 20:20

Mahir sen bişey demesen de dedi derler. Adamlar kötülük noktasında level atlıyor. Önce direkt seni hedef alıp dikkatini dagitiyorlar. Sonra senden cvp geldi mi trolleri sahaya sürüp kıskaca alıyorlar. Ve onlardan medet ummani istiyorlar. Emin ol ilk fırsatta senle foto çekip servis edecekler. Seni okuyan yüzlerce takipçi var fakat kurum o kadar çok yorduki yorum yazmaya takati kalmadı kimsenin çünkü değişen hicbirsey yok. Türkiye geneli tüm akp belediyeleri böyle. Nevşehir istifa etti, Kahramanmaraş işçileri grev kararı aldı. Şahinbey el altından şartname imzalatmaya çalışıyor Vs. Ben sizin bilgisayarinizin da normal calindigina inanmıyorum. Bi bit yeniği var ! Başkanın karakteri yavaş yavaş aşağılara iniyor kurumda. Jurnalcilik para ediyor. Bu da karakter bozulmasını beraberinde getiriyor. Herkes eteğindekı taşı döküyor. Gürkan gittikten sonra insanlar birbirine dusecek. Böyle de bir enkaz oluşacak. Gurkanin umrunda mi. Tabiki değil. Adam giderse de ankaraya yerleşir. Malatya umrunda olmaz. Birbirini yesinler! Kalemine sağlık dostum. İyi çalışmalar

BELEDİYE 08 Şubat 2021 20:17

Mahir bey belediye şirket ve kurumlarının avukatları kimler?Kim hangi şirketle sözleşme yapıp ne kadar ücret alıyor?Bunu bir sorsanız artık?Merak ediyoruz ?

Battal 08 Şubat 2021 19:14

Gardaşım bu danışmanı sordum avukatıma nasıl biri diye güldü bana. Bana git avukatlara sor buna iyi diyen Ortağı dışında bir avukat bulamazsın dedi. Nasıl iş yaptığını ise söylememe gerek yok.Hülasa derdi para şöhret ün olanlardan korkmak lazımmış.

Cenk Aslan 08 Şubat 2021 16:30

Her zaman her yerde kalbmizdesin sözümüzdesin Mahir Temur. Sen ki gazeteci bunlar ki oyuncaktan naylonlar. hakkı hakikati yazdığın için Aldığın sevaplar yeter. Koltuk kadıya mülk değil. Devirde değişecek. Devranda değişecek. İşte o zaman egosu büyük kendisi güççükler layık oldukları biçimde ayak altı olacak.

devlet 08 Şubat 2021 14:40

mahir bey bu iftira karşısında sizden şunu demenizi beklerdim: "ey danışman arkadaş, beni durdurduğunu söyleyip size ulaşan kişi kimdir? Açıkça ismini verin, verin ki kimmiş, neymiş öğrenip ağzının payını vereyim, eğer isim veremiyorsanız da müfterisiniz"...

Veli 08 Şubat 2021 14:37

Mahir sen işsiz misin ?

Hakkı 08 Şubat 2021 14:36

Bu sitenin adı değişsin arkadaş o zaman Mahir & Fatih olsun sizin atışmalarınızı mı okuyacağız.

Hakkaniyetli olun 08 Şubat 2021 14:22

Adam diyorki iftira attı, açık açık yalan olduğunu söylüyor. yorumlar ise tamamen tek elden çıktığını gösteriyor. bence yazıyı tekrar okuyun ve yazının anafikrini bakın.anlayabilirseiniz tabi

troller 08 Şubat 2021 14:18

dikkat ettim de mahir temurun başkan selahattin gürkanı eleştirdiği yazıları takmayan troller danışmanlar eleştirdimi hemen devereye giriyor.başkanında önüne geçmişler:))))

Kayısıreçeli 08 Şubat 2021 14:05

Mahir bey dikkat ettimde son 2 yıldır hep büyükşehiri ve çalışanları eleştiriyorsunuz (gözünüzmü var mevkilerde ) pardon sizin deyiminizle iftira atıyosunuz atıfta bulunduğunuz danışmanı tanımam ama siz eleştiriyorsanız bence işini güzel yapıyor çünkü eleştiri almayan adam boş adamdır tebrik ediyorum danışmanı bence işini laikiyle yapıyor ki sözde gazetecilerin gündeminde...

Serkan Çolak a cvp 08 Şubat 2021 13:58

Bu sitede halkın faydasına olmayan bir yazı söyle bende seni tebrik edeceğim yorum yaptığına göre takip ediyorsun siteyi Mahir Temur şehit Fevzi de mi oturuyor haftalarca uğraştı tableti kendine mi istiyor gerçekler bazen canınızı sıka bilir ama Mahir Temur dürüst biri yalaka değil Allah yardımcısı olsun işi çok zor

Mehmethan 08 Şubat 2021 13:47

Artık gülerek okuyoruz yazılarınızı iş yapan insanları hep eleştirirsiniz umarım bir gün doğru yazı yazarsınız. Siz böyle yazdıkça hep aklımıza ne istedinde sana vermediler yada kimin kalemşörlüğünü yapıyor bu adam die soru işaretleri geliyor.

Dalga Dalga 08 Şubat 2021 13:46

Sayın Mahir Temur bu yazdığınız yazıyı hangi ve ne niyetle yazdınız? Sayın Temur beni bilen bilir demişsiniz siz kimsiniz? Zira ben sizi bilmiyorum... Sayın Temur herkesi eleştiriye açık olmaya davet ederken, neden size yorum olarak yazdığım eleştirileri sitenizde yayınlamıyorsunuz? Sayın Temur ben bunları yazarken acaba Temur Bey benim yazıyo yazdığım kişilere hizmet ediyormu? Sorusunu içinizden geçiriyor musunuz? Bunu da çok merak ediyorum. Cevabı: Kesinlikle alakası yok zira her haberinize yorum yazıyorum yayınlamıyorsunuz. Sayın Temur sözde yazarlık, gazetecilik vs. Sıfatlarınızı “sözde” olarak yorumluyor, hiçbirine güvenmiyorum lakin merak duyduğum için okuyorum. Sayın Temur son olarak size hakkaniyetli haber yapmanızı öneriyor, sağlık ve afiyetler diliyorum.

Osman Abi 08 Şubat 2021 13:41

Sen o makamda fotoğraf vermediğin için iftira atıyorlar.Senin özel isteklerin olması için dua ediyorlar.İnşallah bu kişiliğinden vazgeçmezsin.

Serkan Çolak 08 Şubat 2021 13:38

Ooo level atlamışız.. Belediyeyi, Başkanı bırakmışız şimdide danışmanlarına takar olmuşuz. Buda demek oluyor ki bugüne kadar yazdıklarınız vatandaş ve şehir çıkarı değilde, şahsi meseleleriniz yüzündenmiş. Burası haber portalımı yoksa magazin sayfasımı bilemedik. Kısacası sıkıldık artık bu tarz çıkışlarınızdan. Umarım biran önce biz halkın yararına olacak yazılar görürüz sizden.

Hrikasın 08 Şubat 2021 13:37

biz seni biliyoruz mahir kardesim. senin yolun doğru yol.kimsenin ifitası moralini bozmasin.

Yazarın Diğer Yazıları