Mahir Temur

Arabozucu

Mahir Temur

Bugün biraz soft bir konuya girmek istiyorum.

Beni sürekli takip edenler bilir, fotoğraf karelerini canlandırmayı seviyorum.

O anı tasvir etmeyi ve biraz da bu ölümsüzleşen anları ti’ye almayı çok seviyorum.

Bugün size iki fotoğrafı canlandırmaya çalışacağım.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı, avukat, arabozucu pardon arabulucu Fatih Kerimoğlu’nun iki ziyaretinde çektiği fotoğrafı değerlendirmek istiyorum.

İlk fotoğrafı sanırım dün gördüm.

Eskiden her şeyin danışmanı dediğim bugün ise “arabozucu” diye dillendirdiğim Fatih Kerimoğlu, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım’ı ziyaret etmiş.

Fotoğraf şu:

 

Ben çoktandır bir siyasi partinin il başkanın bu kadar acemice fotoğraf çektirdiğini görmemiştim.

Sanki Bilal Yıldırım objektife ilk defa bakıyor.

Fotoğraf makinesi yeni icat olmuş ve bu esnada Başkan Yıldırım, “Vay be, bu şimdi bizim görüntümüzü mü kaydediyor?” dercesine bir duruş içinde.

Kerimoğlu’nun göbeği var biraz onu anlarım ama Bilal Yıldırım’da göbek de yok, ceketin o üst düğmesini niye ilikliyorsun!

Fatih Kerimoğlu ise yılların sanatçısı gibi poz vermiş.

Eller önde bağlanmış, zafer kazanmış bir edayla hafif bir tebessüm, gidilen yere uygun muhafazakar bir kravat seçimi ama pahalı kol saatini de göstermeliyim tarzı bir fotoğraf karesi olmuş.

Bu fotoğraftan yarım saat önce ne konuştular acaba?

Fotoğrafa bakılırsa olay tamam gibi :)

Şaka bir yana ama bu fotoğraftan çıkardığım sonuç şu:

Bilal Yıldırım 1-2 Büyükşehir Belediyesi

Genel hatlarıyla Başkan Gürkan ile diğerlerinin arasını bozmak için mücadele eden Kerimoğlu burada arabuluculuk yapıyorsa vardır bir hikmeti…

Gol atmış gibi ama ligin sonuna bakmak lazım.

İkinci fotoğraf ise Sayın Kerimoğlu’nun basınımızın güzide ismi Malatya Life dergisinin imtiyaz sahibi Caner Mostur’u ziyaret ettiği kare…

Caner Abi’nin sosyal medya paylaşımı aslında daha ilginç:

“Büyükşehir Belediye Başkanımızın, Danışmanı Sayın Av. Fatih Kerimoğlu'na Malatya Life dergimize, malatyagundem.com haber portalımıza ve ajansımıza yapmış oldukları nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum...”

Sanırsın ki Kerimoğlu aynı anda üç yeri ziyaret etmiş!

Ama sonuçta Caner Mostur da bir medya patronu…

Fotoğraf şu:

Sanki Caner Mostur, Fatih Kerimoğlu’nu dergisine veya internet portalına veya ajansına transfer etmiş gibi.

Bonservis alınmış ve basına açıklama yapılacak gibi olmuş.

Zaten arkadaki görüntü bu kareyi tam desteklemekte…

Arkada reklam panosu var gibi…

Bu kareden birkaç saniye sonra Caner Mostur sanki atkısını çıkarıp Fatih Kerimoğlu’nun boynuna yerleştirecek gibi…

Abdurrahim Albayrak’ın haline benzettim Caner Mostur’un duruşunu…

İşin tuhaf tarafı ise bu karede çok mutlu gözüküyor Kerimoğlu.

Gereksiz bir tebessüm var ve ayrıca birileri Fatih Kerimoğlu’na o gözlüğün hiç yakışmadığını söylemeli.

Genelde Danışman Kerimoğlu ile basının aslında pek arası yoktur.

Arkadan kötüleyip yanında Kerimoğlu’cu olan çok gazeteci olduğu için biz safımızı her zamanki gibi net belli ediyoruz.

Basın ile Başkan Gürkan’ın arasını bozmak için elinden geleni yapan Kerimoğlu’nun Caner Mostur’u ziyaret etmesi önemlidir.

İnşallah, belediyede çoğu personele yaptığı gibi “Bunu yap, şunu yapma, işine gelmiyorsa” tarzı bir konuşma yapmamıştır.

Kısacası basın turuna çıkmış Kerimoğlu’nu görünce biraz mizahi bir yazı yazayım dedim.

En azından gelmek istiyorsa dahi bu yazıdan dolayı “ajansımıza, internet portalımıza, iş yerimize” gelmesin diye yazdım.

Allah sizden razı olsun ama lütfen gelmeyin!

İnşallah başarılı olursunuz.

https://twitter.com/mahirtemur

Yorumlar 11
Faruk 29 Ocak 2021 17:16

Adam basın yayın ekibinin patronu olunca bütün troller toplanmış buraya. Şelale melale hikaye. Belediye personelinin en nefret ettiği tip bu. Adam kraldan çok kralcı onun yeriyle oynuyor bunun maaşı ile oynuyor. Atom karınca. Zıpla bakalım nereye kadar zıplayacan. Allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz.

Yorum 28 Ocak 2021 12:48

Yine ayı yorumlar yine tek elden çıkmış yorumlar... Kerimoğlu birincilikle bitirmiş liseyi ama bir fotoğraf karesinden anlatılmak istenen muzip bir yazıyı anlamamış galiba... şelaleye dahi bağladılar. Yok yok bu CİA'nın işi!!!! Mahir Temur sen CİA ajanımısın :))))

Haktan Hakikatten Yana 28 Ocak 2021 10:42

Sevgili Belediye isimli Arkadaş, Başkan bu adamı nereden bulmuş geçmişi nedir derken belli ki bilgi eksikligin yazdığın yazılara yetmiyor. Mahir bey yayinlamaz ama ben yine de yazayım. Danışman dediginiz kisi, liseyi ve univeriteyi derece ile bitirmiş Marmara Hukuk mezunu. İki ayri dalda yüksek lisans yapmış ki bunlardan biri yerel yönetimler ve büyükşehir belediyeciligi. Dereceyle girdiği liseyi yine dereceyle bitirmis. Doktora çalışması hala devam eden genc bir avukat. Enerjik dinamik gercek anlamda gecesini gündüze katarak çalışan biri. Belediye ye ilk o girer en son o çıkar. Her aradığınızda ya bir garibanin işini belediye adına görmeye gitmiştir ya da belediyenin uluslararası bir işini takip etmektedir. Tek derdi Malatya dir ve sürekli bir seyler üretir. Belediye de bankamatik çalışanlarının hepsine son vermiştir. Çalışanı kral yapar calismayana da gerekeni yapar. Çok iyi kazanan bir avukat iken işini gücünü bırakıp kendisini Malatya ya adamıştır. Şelale denen yapinin belediyedeki korkulu ruyasidir. Zaten bu eleştirilerin hepsi de selaleci işçilerden gelmektedir. Tabi ki burada bulunması kimilerinin işine gelmez. Biz senin yanındayız ve çalıştığına sahidiz. Senin kavgaların önüne gecmen, kavgalardan nemalananlarin tabi ki işine gelmez. Sen yoluna devam et Kerimoglu

Ankaralı çinar 27 Ocak 2021 23:09

Mahir Temur yorumumu gizleme . Yorumları gizleme

Ankarali Kocaçinar 27 Ocak 2021 22:41

Mahir Temur acaba daha fazla Nekadar ileriye gide bilir diye düşünüyorum, ama her seferinde yanılıyorum. Mizansen takılmaya çalışırken gaza gelip kendinizi Cem yılmaz falan mi sandınız acaba bi anda diye düşündüm. Yanlız sizin espiriler çok merdiven altı gibi. Güldüm güldümde size güldüm. Orada bahsetmeye çalıştığınız koskoca bir Belediye Danışmanı aynı zamanda bir beyefendi, hakkaniyetli, dürüst ve herzaman iyi niyetiyle bahsedilen biridir Sayın Fatih Kerimoğlu bey bu anlamda kendisini canı gönülden tebrik ederiz. Kendisi çalışkanlığı ve babacan halleriyle tanınır. Sözde espiri katmaya çalıştığınız o çirkin sözlere sizin kadar Esprilektüel olamasam da şunu söylemek isterim: Çokmu kıskanıyorsunuz? Bu davranışlarınız altında yatan gizli bir hayranlık mi ????

Emre 27 Ocak 2021 22:12

Bir insan bir insanı neden eleştirir ? Açıklayayım; ya onun yerine geçmek istiyordur yada onu kıskanıyordur. Demek ki Mahir bey sende Fatih beyin yerinde olmak istiyorsun yada onun gibi sevilmek istiyorsun ama onun gibi güler yüzlü biri olamazsın. Bence gözlük çok yakışmış fatih beye seninde gözlüğü değiştirme vaktin gelmiş kaç numara ona göre fatih beyde hediye alır belki size :)))

Haktan Hakikatten Yana 27 Ocak 2021 21:59

Birkac şey daha ekleyeyim. Kerimoğlu kaymakamlık sınavı j dereceyle kazanmış ve fetoculer tarafından göreve baslatilmamis biridir. En az 20 yıl bir çok ulusal ve yerel TV radyo ve gazetelerde çalışmıştır. Hem hukuk hem basın yayin tecrübesi değerlendirilmesi gereken bir arkadastir. Doğru bildiğini kim olursa olsun yüzüne söyleyen biridir. Bunu da herkes bilir.

Serhat 27 Ocak 2021 21:57

Şuan ki duruma bakılırsa arabozucu siz oluyorsunuz Mahir Bey !!! İnsanların arasına nifak tohumu serpiyorsunuz. Selahattin Gürkan kimlerle çalışacağını size mi sormalıydı acaba ? Ya da sizi mi danışmanı yapmalıydı ? ( ki onun için de belli bir statü gerekiyor ) Şuana kadar yazmış olduğunuz tüm haberler hep yıkıcı. İnsanların kılık kiyafetine laf edecek kadar hak buluyorsunuz kendinizde. İfade özgürlüğünüzün olması size insanları küçük görme, aşağılama hakkını vermez. Bu şekilde insanlarında zamanını boşa harcıyorsunuz. Lütfen daha seviyeli ve düzgün yazılar yazın.

Mışmışhaber 27 Ocak 2021 21:47

Herşeyi ti ye alıyorsun. Alıyorsunda neden hala olumlu, yapıcı olmayı denemiyorsunuz. Hala ortalığı kaynatmanın dersindesiniz. Takip ediyorum bir gün olumlu birşey yazmadınız bür haber haricinde. Haricen hep ortalığı karıştırıcı kurumları ve şahısları birbirine düşüren yazılar yazmaya devam ediyorsunuz. Müslüman ve göğsü iman dolu biri olduğunuzu düşünüyorum, düşünüyorum ve diyorum ki Allah’a reva mı bu! Mahir TEMUR

Belediye 27 Ocak 2021 20:52

Bu arkadaşları Başkan çok mu aramış?Hangi geçmiş tecrübeleriyle belediyeye getirmiş?Kendi piarlarıyla meşgul bu kişiler ordan oraya ziyaretlerle hangi projeleri tartışıyorlar veya anlatıyorlar?HİÇ..Boş işler Mahir kardeşim boş işler..Ama Gürkan Başkan birtürlü etrafını dolduramadı.Bir hayal kırıklığı

Mmm 27 Ocak 2021 15:44

Gözlük ve saate laf etmeseydin iyiydi akşam polis eşliğinde evden alınirsın

Yazarın Diğer Yazıları