Ahmet Küçükşahin

Kitap: Bitmeyen Sömürü 28 Şubat

Ahmet Küçükşahin

Yaklaşık bir haftadır Alican Türk’ün yazdığı “Bitmeyen Sömürü 28 Şubat” isimli kitabı okuyordum. 

Bitirir bitirmez heyecanımı gizleyemeden sislere de tavsiye etmek istedim. 

Kitap, her yönü ile güncel bir kitap! Henüz dumanı üstünde tütüyor, zira yaşları 73-89 arası 14 emekli general ve amiral hapishanede esir olarak tutulmaktadır.

28 Şubat 1997 tarihinde Milli Güvenlik Kurulunda alınan kararlar ve onun hükümet tarafından eyleme geçirilmesini anlatıyor. 

Bu süreç kimi çevrelerce “Askeri Darbe” olarak nitelendirilerek uygun siyasi ortam oluşturulmuş ve sahte belgelerle bir yargılanma yapılmış ve beklenen sonuç sağlanmıştır. 

Kitap toplam 492 sayfadır ve bölümler halindedir. Okuması kolaydır. 

Okuyunca “Vay anasına” denileceğinden eminim. 

Ben Türkiye’nin propaganda ile yönetildiğini biliyordum, bu kitabı okuyunca bu düşüncemi bir kez daha teyit ettim. Gerçekler başka, bize yutturulanlar başka!

28 Şubat davası: askerlere yönelik bütün diğer davalar gibi, bazı siyasi çevrelerden güç alan FETÖ’cü yargı mensuplarının el ele vererek askerler üzerinde itibarsızlaştırma, sindirme, etkisizleştirme ve susturma amacıyla kurguladıkları ve servis ettikleri kumpas davalarından biridir. 

Bu dava aynı zamanda Türkiye’nin güvenliği için titiz çalışma yürüten, gelecek tehlikeleri önceden algılayarak bunu güvenlik sorunu olarak gündeme getiren o dönemki TSK mensuplarına karşı yapılan bir “intikam davası”dır. 

Bu dava, “Siz, 28 Şubat sürecinin başlamasına neden olmasaydınız; biz, dini siyasallaştırma davasını sürdürmeye devam edecektik” zihniyetinin fırsat ellerinde iken o dönem görevlerini yapan TSK personelini cezalandırma davasıdır.

Davaya ilintilendirilen askeri personel için düşündükleri suçlar şunlardır;

Başta Fetullah Gülen Nur Cemaati olmak üzere siyasal İslam’ı savunan köktendinci tarikat ve cemaatlerle neden mücadele etiniz? 

Neden onların tekerine taş koydunuz? 

Neden tarikat ve cemaatlerin devlette kadrolaşmasına izin vermediniz? 

Neden para musluklarını tıkadınız? 

Neden Fetullahcı-Işıkcı-Menzilci-Süleymancı-Nurcu vb personeli ordudan attınız? 

Neden yüce dinimizi istismar ederek insanları sömürenlere izin vermediniz? 

Neden küçük çocukların beyinlerinin yıkanmasını engellediniz?

Sonuç olarak,

Bir insan olarak aydınlanmak, 
cemaat-tarikat ve siyasetçi tarafından kullanılan bir vatandaş olmamak ve 
hapishanelerde esir muamelesi gören general ve amirallere destek verebilmek için mutlaka okunması gerektiğine inandığım “Bitmeyen Sömürü 28 Şubat” isimli kitap Galeati Yayıncılıktan çıkmıştır. 

Kargo ücreti dahil 40 Tl. dir. Telefon numarası 0539 669 6069’dur. Telefon açıp kitap almak istenildiğinde onlar yönlendirmektedir. İki gün içinde elinizde olması sağlanmaktadır.

Yorumlar 1
Alican TÜRK 28 Şubat 2022 05:34

BİTMEYEN SÖMÜRÜ 28 ŞUBAT kitabının yazarı olarak, bu yazıdan bir arkadaşın paylaşımı sayesinde haberdar oldum. Sn.Küçükşahin'e teveccühleri için çok teşekkür ederim. O kitabı yazarken amacım, 28 Şubat konusunda çeyrek yüzyıldır söylenen yalanların gerçeklerini topluma belgeleriyle anlatabilmek ve belli çevrelerin propaganda kozlarını ellerinden almaktır. Sanıyorum bu konuda çok fazla nemalandılar. Artık yeter! Umarım bu anlamda işe yarayan bir kaynak olur.

Yazarın Diğer Yazıları