Ahmet Küçükşahin

Enver Kiraz'ın Seviyesiz Cevabına Cevabımdır

Ahmet Küçükşahin

Yazılarımı halkın aydınlanmasına küçücük de olsa bir katkım olsun, kötü gidişata dur diyelim düşüncesi ile kaleme alıyorum. 

Balyoz davası nedeniyle 3,5 yıl hapis yattıktan sonra, kuruluş felsefesine inandığım CHP’ye kayıt oldum, vekil olabilmek için gayret gösterdim ve bir buçuk yıla yakın da ilçe başkanlığı yaptım. 

Şu anda CHP’nin üyesi değilim. Buna ragmen umudun, kuruluş felsefesine sadık kalacak bir CHP’de olduğuna inanıyorum. 

Bu nedenle inanarak ve fedakarlık ederek emek vermeye çalıştığım CHP’nin Malatya’da yerlerde sürünmesine gönlüm razı gelmiyor. 

Maalesef CHP, Malatya’da iki kişiye ipotek edilmiş görüntüsü vermektedir. Bu iki kişi CHP’den emekli edilmediği sürece CHP’nin Malatya’da ayağa kalkması mümkün görülmemektedir. 

Zira, bunların çevresinde bulunan ve sürekli delege yapılarak ayakta tutunmalarını sağlayan kişiler hariç, genelde Malatya halkı (CHP harici partiye oy verenler dahil) bunlardan pek hoşlanmamaktadır.  

22 Temmuz günü “kaysihaber.com” sitesinde yayınlanan yazımda belirttiğim gibi, CHP’nin bu iki kişiden kurtulması gerekiyor.  Yazımda ayrıca “… partinin parasını yemiş olmasına rağmen Enver Kiraz o makamda tutuldu” dememe Enver Kiraz kızmış ve Massenger üzerinden şahsıma “Partinin parasını yiyenin anasını avradını, ama böyle bir şey yokkem yazanın da …..” diye bir mesaj göndermiş. 

Bu seviyesiz ifadeyi Malatya halkının ve özellikle CHP camiasının takdirlerine sunuyorum. 
Massanger’da, Enver Kiraz tarafından, şahsıma gönderilen cevabı bakınca; böyle bir ifadeyi kullanan kişinin (Enver Kiraz’ın) toplumsal seviyesinin bu ifadeye uygun olduğu ve hukuksal bir iddiaya nasıl yaklaşması gerektiğini bilmediği anlaşılmaktadır.

Ayrıca, böyle ağır bir iddiada bulunmama rağmen basına bir açıklama yapmamasını da okuyucuların takdirine bırakıyorum.   

Ben bir yazı yazıyorum ve bir iddiada bulunuyorum. Bu yazıyı okuyan herkes bu iddiayı öğreniyor. Bu iddia karşısında Massanger’den bana yukarıdaki gibi bir yazı yazmak meseleyi çözmez, mesele ancak hukuka başvurulduğu zaman çözülür. 

Enver Kiraz’a tavsiyem, beni mahkemeye vermesidir. Mahkeme süresince bütün Türkiye (Malatya dahil) iddiamın içeriğini öğrenecektir. 

Mahkemeye başvurulduğunda; muhtemelen Malatya CHP İl Başkanlığının defterleri bilirkişiye gönderilerek incelenecek, eldeki belgeler ortaya konacak, şahitler dinlenecektir.

Eğer ben iddiamı ispatlayamazsam hukukun vereceği karara razı olurum. 

Eğer ben haklı çıkarsam, Enver Kiraz ve Enver Kiraz’ı o makamda kendi şahsi menfaatleri için tutanlar, nasıl bir hata yaptığını anlarlar ve bir daha bu işlere bulaşmayacak şekilde Malatya siyasetinden emekli edilirler. 

Siyasetle uğraşanlar, Türkiye ve Malatya menfaatlerini kişisel menfaatlerden daha üstün tutmak ve maddi konularda titiz olmak zorundadırlar. 

Yorumlar 2
Kemal Altay 01 Ağustos 2019 22:31

Hep böyle işte muhalefet de koltuğa sarılır kalmaz akp de her zamanki gibi işini görür malatya da Chp uyuyor iyi parti yaz uykusunda

Anonim 30 Temmuz 2019 21:54

Ben enver kiraz kimdir necidir bilmem, ben sizi bilirim komutanım. Değil Malatya CHP'si, koca CHP'de sizden daha nitelikli, eğitimli ve bilgili bir insan daha yok. Ancak denginiz veya size yakınları vardır ki bu bile düşük bir ihtimal. enver kiraz yorumumu okuyacak olursa şayet kendisine şunu öneriyorum, küfürler ettiği subayın akademik makalelerinden herhangi bir cümleyi okusun ve anlamaya çalışsın. IQ'sü artacaktır.

Yazarın Diğer Yazıları