Wessi 2019 Balzer Ceket Modelleri

Wessi 2019 Balzer Ceket Modelleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk olarak İngiliz Kraliyet donanmasında görevli olan asker tarafından on dokuzuncu yüzyılda resmi kıyafet olarak giyilen blazer ceketler günümüzde ise tarz sahibi olmak isteyen birçok erkek tarafından kullanılmaktadır.

 

 Blazer ceket modelleri spor tarzdaki ceketlere benzese de temelde pek çok farklılık göstermektedirler.

 

 Blazer Ceket Özellikleri

 

 1. Bu modellerdeki ceketlerin en belirgin özelliği cekette yer alan düğmelerin metal olmasıdır.

 2. Tercih edilen blazer ceketler resmi günlerde ya da davetlerde giyilebildiği gibi resmi olmayan günlerde de giyilebilmektedir.

 3. Blazer ceketlerde en çok tercih edilen renkler koyu renkler başta olmak üzere gri renkte tercih edilmektedir.

 4. Blazer ceketin kumaşı ise kalın ve dayanıklı kumaştan oluşmaktadır.

 5. Blazer ceketler modeline göre çift düğmeli ya da tek düğmeli olabilmektedir.

 

 Blazer Ceket Kombini Nasıl Yapılır?

 

 Klasik ve spor tarzı seven tüm erkekler için hayat kurtaran kıyafet parçalarından birisidir. Bu modeldeki ceketlerin kesimi dar olduğu için spor ayakkabı ve spor bir pantolonla tercih edilmektedir.

 

 Bu modeldeki ceketler genel olarak koyu renk olduğu için açık renk pantolonlarla mükemmel bir uyum sağlayacağı için açık tondaki renkler tercih edilmelidir. Renkli giyinmeyi tercih eden erkekler ise koyu renk ceketlerin altın yeşil, kırmızı gibi canlı renklerden oluşan pantolon tercih edebilmektedirler.

 

 Blazer ceket içerisinde giyilecek parça ise kişinin tarzına göre farklılık göstermektedir. Spor giyinmeyi seven erkekler açık renk tişörtleri tercih ederken klasik tarzda giyinmeyi tercih eden erkekler ise blazer ceket içerisine açık renkli gömlek giymeyi tercih etmektedir.

 

 Hayat Kurtaran Blazer Ceket Modelleri

 

 1. Klasik Tarz Giyinmeyi Sevenler için Uygun Blazer Ceket Modeli

 

 Klasik tarzda giyinmeyi seven her erkeğin gardırobunda muhakkak sivri yaka blazer ceket modeli yer almalıdır. Böylece şık bir pantolon ve gömlekle hem şık hem de klasik tarza uygun bir şekilde kombin yapılabilmektedir.

 

 2. Spor Tarz Giyinmeyi Sevenler için Uygun Blazer Ceket Modeli

 

 Hayatın her anında spor tarzda giyinmeyi seven erkekler için hem şık hem de spor tarz uyumunu yakalayabilmeleri için tercih etmeleri gereken model ise ekoseli blazer ceket modelleridir.

Bakmadan Geçme