Ve Ali Ekinci aday oldu

AK Parti'den Battalgazi aday adayı olan ve aday gösterilmeyince kulislerde 'aday olacağı kesin' diye konuşulan Ali Ekinci İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı oldu.

AK Parti’den Battalgazi aday adayı olan ve aday gösterilmeyince kulislerde “aday olacağı kesin” diye konuşulan Ali Ekinci İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı oldu.

2014 yerel seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkanlığı için bağımsız olarak girmiş olduğu seçimde AK Parti haricinde tüm partilerden tek başına yüksek oy almıştı Ali Ekinci.

AK Parti, Battalgazi Belediye Başkan adayını Osman Güder olarak açıklayınca çoğu Malatyalının telefonuna şu kısa mesaj gönderilmişti:

“AK Parti Genel Merkezin yaptığı ankete %61 çoğunlukla verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Hep birlikte durmak yok yola devam” diye kısa mesaj atılmıştı.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığında bugün İl Başkanı Gökmen Kenan Özdal ve İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Cem Parlak’ın da törende olduğu esnada Ali Ekinci’nin İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı olduğu açıklandı.

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme