Vali Kaban'dan kaymakamlara veda yemeği

Malatya Valisi Ali Kaban'ın ev sahipliğinde İçişleri Bakanlığının kararnamesi ile başka illere ataması yapılan kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi.

Malatya Valisi Ali Kaban’ın ev sahipliğinde İçişleri Bakanlığının kararnamesi ile başka illere ataması yapılan kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi.

Kastamonu Vali Yardımcılığı görevine atanan Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Siirt - Şirvan Kaymakamlığı görevine atanan Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan ve Sivas - Divriği Kaymakamlığı görevine atanan Kuluncak Kaymakamı Tolga Özdemir için düzenlenen veda yemeğine vali yardımcıları ve diğer ilçe kaymakamları da katıldı.

Yemek sonrası bir istişare toplantısı da gerçekleştiren Vali Kaban, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü ve Kurban Bayramı münasebeti ile ilçelerde alınacak tedbirleri ve diğer konuları ele alarak göreve devam eden kaymakamlara gerekli talimatları verdi.

Toplantıya katılan vali yardımcıları ve kaymakamların yaklaşan Kurban Bayramlarını kutlayan Vali Kaban, atamaları yapılan kaymakamlara ilçelerinde görev süreleri içerisinde yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme