Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu hizmete girmeye hazırlanıyor

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Meslek Yüksekokulunun eğitime hazır olduğunu ifade ederek, Okulumuzun içi de dışı gibi pırıl pırıl, üniversitemize yakışır bir okul oldu dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Meslek Yüksekokulunun eğitime hazır olduğunu ifade ederek, “Okulumuzun içi de dışı gibi pırıl pırıl, üniversitemize yakışır bir okul oldu” dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İlahiyat Fakültesi Dekanı Fikret Karaman ile birlikte Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük’ü makamında ziyaret etti. Rektör Kızılay ve Dekan Karaman daha sonra yapımı tamamlanan İnönü Üniversitesi Vahap Küçük Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Burada konuşan Rektör Kızılay, Yüksekokulun eğitime hazır olduğunu belirterek, " Şimdi öğrencilerimizin önemli bir kısmı Sürgüdeki yurtta kalıyor. Vahap bey okulumuzun öğrencilerine bir de servis tahsis etti. Sürgüdeki yurtta öğrencilerimizi alıp okulumuza getirecek. Akşam da geri götürecek. Okulumuzda öğle yemeğimiz çıkıyor, okulumuzun içi de dışı gibi pırıl pırıl, üniversitemize yakışır bir okul oldu. Malatya’ya yakışır bir bina oldu. Vahap Başkanımız sadece bu okulu yaptırmakla kalmadı. Eli hala okulun üzerindedir. Her işle uğraşıyor, çok büyük desteği var ve devam ediyor. Yine bunun yanında bu okulda okumak isteyen her öğrencimize eğitim bursu vermeye başladı. Buraya yeni bölümler açmaya devam edeceğiz” dedi.

Belediye Başkanı Vahap Küçük ise, “Rektörümüzün uzun zamandır okulumuza yardımları dokunuyor. Ben de elimden gelen yardımı zaten yapıyorum, yapmaya da devam edeceğim. Hocalarımızın bir isteği vardı, Onu da müjdeleyeyim, bir araba ihtiyaçları varmış onu da aldık. En kısa zamanda gelecek, teslim edeceğiz. Hibe edeceğiz. Kendileri Malatya’ya gidip gelirken rahat etsinler” diye konuştu.

Bakmadan Geçme